Sprzedał w poniedziałek bo mówił, że w piątek kupi taniej. No i coś nie pykło, a przecież dotąd zawsze kupiwał w dołkach i sprzedawał na górkach, tak mówił.
100000 zysku mnie zadowala już na koncie lepsze to niż bycie wirtualnym milionerem za kapitał zakupiony mercator też już na zielono żal mi was bo ja żyję z takich jak ty
Hahaha, jaki ból dupy i wycie Hogola xDDD Tak, tak jesteś zarobiony, ale jednak płaczesz na forum jakiegoś PMX próbując sam sobie wytłumaczyć, że dobrze zrobiłeś sprzedając przed historycznymi wzrostami hahaha Kto bogatemu zabroni xD Hogol, ale powiedz szczerze, dokupiłeś w piątek taniej? xD Może w poniedziałek się uda? geniuszu xD
Widzę, że dziś Hogol znowu płacze na forum xD
A taki był cwany jak sprzedawał, a teraz żal dupę ściska i wrócił z podkulonym ogonem xD
Hogol ponawiam pytanie, kupiłeś już taniej czy nadal marzysz? xD
Hogol do kogo ta ściema? xD Dzisiaj sam wrzuciłeś post o jakimś pociągu co cię minął xD sprzedałeś akcje, a teraz kwiczysz na forum i zaklinasz rzeczywistość XD Miałeś odkupić taniej, ale pociąg odjechał i teraz stoisz na tym peronie z ręką w nocniku i krzyczysz żeby zawrócić xD Czekaj dalej, pośmiejemy się z tygodnia na tydzień. 6.55 pamiętamy xD
Póki co to forum ma z ciebie ubaw, sprzedał taki za 6.55 i dumny jak paw ogłosił, że w piątek kupi taniej xDDD I siedzi teraz na tym forum i marzy o dokupieniu xDDD Codzienny ubaw z eksperta xD
No właśnie na każdym forum jest taki pajacyk któremu się wszystko udaję i za każdym razem ma genialny plan .Proponuję go ....ciepłym moczem niech dalej bredzi i konfabuluje bo przecież nie antycypuje .
O kolejny fan ,jesteście tak prości że nie chce mi się tłumaczyć podstawce ale na giełdzie liczy się zysk ważne po ile kupiłem a wy wpakowaliscie się na górce i Trzesieccie się sami siebie oszukując z tego Mam ubaw
ZAZAZIZUZAJ! Z Prezes Nawrocki i kolejne odcinki KARIERA NIKODEMA DYZMY."Spójrzcie na jego gębę, na jego prostackie maniery!" https://www.youtube.com/watch?v=jxYd2VO-Fwk
Pan Etranger u Dyzmy a teraz Pan Charge d'affaires czyli Pan Szardż u nawrockiego
Trzesieccie się jak galareta oszukując samych siebie i zaklinając zeczywistisc jeszcze kilka haków i zjazd na 5 zł wtedy będzie kwik ciekawe ilu wtedy będzie pyszczec do zwycięzcy