Ta sama taktyka stosowana tutaj wielokrotnie na niższych poziomach. Blokada tym razem na 253 i zbieranie do tego poziomu. Akcje same wpadają im w rączki od tych co myślą, że to koniec wzrostów.
Nie, to już będzie szło swoją drogą nie ma oporów wczorajszą sesja ekstraklasa poranne wyrywanie akcji dawno nie widziałem czegoś takiego a jak poszło ….. nie zdziwiłbym się jak atakowało dziś 260 to o czym my wogole piszemy to raptem kilka procent wzrostów. Wiadomo że to bardzo dużo istotne dla tych którzy trzymają papier od dawna bo mają największą stopę zwrotu
Dokładnie, nikt nikomu nie bronił wyłapać perłę jak chodziła po 20+ podobnie jak Scope. Ja teraz z części pakietu dobieram ReadGene z onkologii genetycznej i liczę że za 3 do 5 powtórzę sukces Synektika, druga część pakietu czeka cierpliwie na kardioznacznik
Umiejętność skutecznego patentowania przez ReadGene a do tego dynamiczny rozwój komercjalizacji i włączanie nowych sieci dystrybucji oprócz Diagnostyki
Nikt nikomu nic nie broni,no ale pochwał się,że brałeś po 13 to niektórych żółć zaleje,tak to działa...a o tym Readgene to niepotrzebnie wspomniałeś bo to już pachnie zwykłą nagonką.Ja też mam inną spółkę, która być może przebije nawet sukces Synektik,ale nie muszę się z tym obnosić,bo nie ma takiej potrzeby, wręcz przeciwnie, pieniądze lubią ciszę.
Jak czegoś nie spieprza jak w przeszlosci to możesz mieć racje co do MDG, też mam tam pakiet, ale pamiętam jak zjechali kurs poniżej 10 jak zaczęły się problemy.