Nie ma akcji do kupienia to zdechło Tu zeby kupić np. 50 tys. to trzeba podnieść cenę znacząco, a 50 tys. to jest przecież nic. Próbują, próbują i nic...
Nie piszę na XTB a tutaj siedzę od ponad roku skupując systematycznie. Nie naganiam na spadki, wierzę we wzrosty jak wielu tutaj. Jestem jednak już trochę sfrustrowany bo sprzedałem inne akcje, które obecnie mam w obserwowanych, aby kupić Cargo i co... tamte które sprzedałem dalej rosą, a tu się kisi niemiłosiernie.
Po pierwsze 50 to nie 30, po drugie - mógłby, ale jednak nie kupił. Można było lepiej i wciaż nie wiadomo ile i po ile. Mistrzowie analizy wstecznej - podśmierduje czarną
Podbitka kursu bla bla bla
na szczęscie piątek zmierza ku końcowi...a zaraz, w weekend też robota...
ŻENUJACE........trollysko to sam jesteś, ja nikogo nie naganiam ani nie zniechęcam, wyraziłem się tylko co myślę na temat niemożliwości kupienia tu 50tys akcji
prawdopodobnie rano zawinął ktoś, ktoś chciał mieć trochę towaru na straszenie i trzymanie kursu na postrąku :)
A, no i odpowiadając - sam sobie kup i nie musisz scanu tu pokazywać.
Ja już swój pakiet większy mam i wystarczy (i tak to dla mnie wystarczająco duże rozczarowanie ta spółka); czasem zatraduje jak choćby dzisiaj (udało mi się opchnąć raptem ponad 2tys powyżej 16,7, co właśnie prawie odkupiłem ... ale nie robię tego dla kółek jak antybiały, tylko z nudów bo obserwuje jednak czasem trading). Wierzę po prostu, ze na papierze który od 2 lat boksuje (choć na wielu spółkach hossa), znajdzie się w końcu taki większy spekulacyjny kapitał, jak choćby na polimex ostatnio.
ja Cię przepraszam realisto7201 za to że nick mam częściowo ten sam; to nic personalnego i to zwykły przypadek że taki sobie kiedyś wybrałem:) nie siedzę tu cały czas, mam normalną pracę a "realista" bo chciałem podkreślić swój zdrowy rozsądek (choć duża część kapitału w pkpc nie świadczy o tym zdrowym rozsądku w sytuacji, kiedy na bankach w tym czasie można było 200% zrobić bez kombinowania)