• rosło i zdechło... Autor: ~Pit [185.22.9.*]
    Jak zwykle...
  • Re: rosło i zdechło... Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.34.*]
    Nie ma akcji do kupienia to zdechło
    Tu zeby kupić np. 50 tys. to trzeba podnieść cenę znacząco, a 50 tys. to jest przecież nic. Próbują, próbują i nic...

• Re: rosło i zdechło... Autor: ~Pit [185.22.9.*]
    czyli taki stan może trwać w nieskończoność.
    W nieskończoność to sobie możesz pisać i się kompromitować - tak jak na xtb.
    Ale to i tak niczego nie zatrzyma

• Re: rosło i zdechło... Autor: ~Pit [185.22.9.*]
    Nie piszę na XTB a tutaj siedzę od ponad roku skupując systematycznie. Nie naganiam na spadki, wierzę we wzrosty jak wielu tutaj. Jestem jednak już trochę sfrustrowany bo sprzedałem inne akcje, które obecnie mam w obserwowanych, aby kupić Cargo i co... tamte które sprzedałem dalej rosą, a tu się kisi niemiłosiernie.
  • Re: rosło i zdechło... Autor: ~realista [89.25.128.*]
    to nie prawda, dzisiaj kupić 50tys nie byłoby żadnym problemem na +2/+3%

rano ktoś zassał ok 30tys w kilka minut i zrobił to jakby niekoniecznie efektywnie....mógł kupić to samo po średnio niższej cenie.

to wyglądało na podbicie kursu raczej, lub zgarnięcie jakiegoś pakieciku w krótkim czasie, bo nie chciał tu pracować nad ceną.
    Ach troliska, jaki to ciężki zawód jednak.

Po pierwsze 50 to nie 30, po drugie - mógłby, ale jednak nie kupił. Można było lepiej i wciaż nie wiadomo ile i po ile.
    Mistrzowie analizy wstecznej - podśmierduje czarną

Podbitka kursu bla bla bla

na szczęscie piątek zmierza ku końcowi...a zaraz, w weekend też robota...

ŻENUJACE........trollysko to sam jesteś, ja nikogo nie naganiam ani nie zniechęcam, wyraziłem się tylko co myślę na temat niemożliwości kupienia tu 50tys akcji
    to kup te 50 tys. i sie pochwal skanem - wtedy zobaczymy po ile

szukaj fantasto innego wroga....

prawdopodobnie rano zawinął ktoś, ktoś chciał mieć trochę towaru na straszenie i trzymanie kursu na postrąku :)

A, no i odpowiadając - sam sobie kup i nie musisz scanu tu pokazywać.

Ja już swój pakiet większy mam i wystarczy (i tak to dla mnie wystarczająco duże rozczarowanie ta spółka); czasem zatraduje jak choćby dzisiaj (udało mi się opchnąć raptem ponad 2tys powyżej 16,7, co właśnie prawie odkupiłem ... ale nie robię tego dla kółek jak antybiały, tylko z nudów bo obserwuje jednak czasem trading).
    Wierzę po prostu, ze na papierze który od 2 lat boksuje (choć na wielu spółkach hossa), znajdzie się w końcu taki większy spekulacyjny kapitał, jak choćby na polimex ostatnio.
  • Re: rosło i zdechło... Autor: ~re [83.168.79.*]
    Popyt się załączy po +30 zł.

tutaj na razie cisza, bo akcji nie ma. ;) kupno 40K akcji spowodowało wzrost +4% rano, bez kitu
  • Re: rosło i zdechło... Autor: ~XXX [77.222.225.*]
    No ciezko sie steruje kiedy chce sie odebrać akcje od ulicy która nie sprzedaje, więc trzeba wziąść ich na przeczekanie.
  • Re: rosło i zdechło... Autor: ~bankier_64 [188.33.40.*]
    Zbieranie zleceń trwa… może uda im się postraszyć ale słabo to wygląda dla kupujących

Akcji nie ma do 17.00
  • Re: rosło i zdechło... Autor: ~Marian [31.61.181.*]
    A to nie jest tak, że tu podobno nie było akcji już od czterech lat, jak to realista często podkreślał?
    proszę mnie maluczkiego nie mylić z "realistą coś tam coś tam".....ja ten zwykły, udzielający się rzadko, bez przyrostków :)
  • ale ubaw 31.61 Autor: ~realista7201velCzysc [154.60.231.*]
    no tych po 9 pln juz nie ma od 4 lat, ale pisalas ze bedzie po 7 PLN, wiec sobie czekaj.

tik-tak

• Re: ale ubaw 31.61 Autor: ~realista [89.25.128.*]
    ja Cię przepraszam realisto7201 za to że nick mam częściowo ten sam; to nic personalnego i to zwykły przypadek że taki sobie kiedyś wybrałem:)
    nie siedzę tu cały czas, mam normalną pracę a "realista" bo chciałem podkreślić swój zdrowy rozsądek (choć duża część kapitału w pkpc nie świadczy o tym zdrowym rozsądku w sytuacji, kiedy na bankach w tym czasie można było 200% zrobić bez kombinowania)
[x]
PKPCARGO 2,16% 16,59 2025-09-26 17:02:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.