A tam informacja z wyjaśnieniami że w prezentacji zaniżyli ebit wobec sprawozdania finansowego, ja się pytam czy ta spółka ma jakąkolwiek godność czy wszystko robi na od***rdol? Jak można źle wpisać wyniki finansowe i tłumaczyć to usługami obcymi? Cała prezentacja jest tak samo wiarygodna jak pinokio
Ale też mówił że do nova nic nie planują dołożyć na razie i będziesz miał swoją konferencję odnośnie Słowacji oddzielną
I że testy na psach co się martwiłeś wyszły super
No iż jest masa firm chętnych na cło 36 i 116
No testy na psach jak pisałem "ale jaja" jak nie wyjda, zakładałem że wyjdą, a sama porażka byłaby niezłymi jajcami. To że jest masa firm chętnych na cpl to już słyszymy od dawna, Pinokio to samo mówił o esketaminie więc taki argument to nie argument, za to znowu okłamał inwestorów mówiąc że spotkanie fda na początku września a jednak października :)
I to mnie nie zdziwiło Masakracja że ty co innego zakładasz ze będzie a co innego piszesz . Tylko to potwierdziles . I tak zapewne będzie z resztą twoich wpisów.
Co innego zakładam a co innego pisze, jak ktoś pisze ale jaja jak spadnie atomówka to z zasady zakłada że spadnie atomówka czy będzie Cos nieoczekiwanego ?
Skoro nie planują dokładać do novo gdzie tam pewnie gotówki już malutki to znaczy że potwierdza się moje słowa co do samego falkieri jako projektu, który ostatecznie trafi do kosza :)
Pinokio mówi że nie będzie wpłat do Novo w drugim półroczu, ale zapomniał chyba że w raporcie półrocznym w nocie 29 z informacjami o wydarzeniach po dniu bilansowym ujawnili, że 11 lipca wpłacili tam 3 miliony USD :D
Emisji też nie będzie, ale uwaga uwaga jest projekt na Słowacji i to jest jakby odrębne z tego co mówił Pinokio także stawiam, że za parę tygodni będzie info o emisji celowanej pod te inwestycje.
Masakra jak ten gościu kręci!
Panowie jeżeli ktoś nazywa prezesa pinokiem nie wierzy w ani jedno słowo to po co być tutaj ja mam do nie go zsuwanie on walczy tu nie o nas ale o 50 kilka procent własnych środków i albo będzie 660mln albo 250 a może 1 mld to nie jest prezes funkcyjny tylko akcjonariusz większościowy
A co ma piernik do wiatraka? Nie ujmuje Wieczorkowi tego że stworzył spółkę i osiągnął sukces bo to mu się udało i za to mu gratuluję, ale ile było osób co było na szczycie i spadło ? Sporo