• dzisiejszy pokaz Road Truckers New Beginning Autor: ~ori [212.180.229.*]
    Abstrahując od rzeczy, których nie wiemy na ten moment i czekamy (rozmowy z Schedule1, co z Narcos, kiedy konsole DDS2, co z DDS w 2D), to jeśli coś ma uratować naszą dupę to właśnie Road Truckers New Beginning. Pan Michał dzisiaj zrobił prezentację, bardzo fajnie pokazał rynek gier truckerskich, omówił jakie gry powstają i jak te gry wspierają sprzedaż gier o mniejszych budżetach, jak pozycjonuje tą grę, pokazał grywalną grę, będzie demo jako główny nośnik marketingu i budowania WL, podpisana jest umowa z zagraniczną agencją marketingową na promocję wśród graczy, którzy nie kupują symulatorów. Zresztą powiedział że na pytania odpowie zbiorczo i publicznie w przyszłym tygodniu. Premiera Steam razem z PS5. XBOX potem z racji kwestii optymalizacji i portowania na XS najpier, nie wyklucza też zabiegać o Nintendo2. Jest też info w poście: https://x.com /RoadStudioIR/status/1968657218297020897
  • Re: dzisiejszy pokaz Road Truckers New Beginning Autor: ~Xxx [87.116.246.*]
    Oralli ! Jest naprawdę super !!!
  • Re: dzisiejszy pokaz Road Truckers New Beginning Autor: ~Free [93.159.49.*]
    Jedna informacja mi się nie spodobała (ta o ogólnym marketingu, zamiast marketingu skoncentrowanego na graczach symulatorów), ale już nie będę marudził, żeby innych nie zniechęcać, poza tym jak dla mnie ok.
  • Re: dzisiejszy pokaz Road Truckers New Beginning Autor: ~Optymista [148.252.146.*]
    To jest to co robi ogromną różnicę.
    Polityka informacyjna w ROAD jest na wysokim poziome. Gra będzie wydana za rok a spółka już teraz dba o komunikację z comunity oraz inwestorami.
    Życzyłbym sobie i wam aby podobny standard stosowało movie.
    Jedyny progres w komunikacji jaki zauważyłem to to że ostatnie info poszło w eter przed sesją a nie jak to było do tej pory po sesji.
[x]
MOVIEGAMES -4,03% 8,80 2025-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.