On nam będzie przypominał w pazdzierniku nasze wpisy. Już się nie mogę doczekać tej ciszy i buraczka na twarzy gdy napiszą że trzeba jeszcze poczekać albo ze inwestor się zastsnawia nad kupnem i jak dobrze pojdzie to w nowym roku zgodzą się na jego opcje.
Bez stresu. Dla mnie mogą przelozyć i na grudzień 2026. A jest to pewne że znów się to odwlecze ponieważ wciąż nie ma układu. Bez tego do sprzedaży nie dojdzie.
Ciemnogród Ty nie rozumiesz jeden podstawowej rzeczy że jeżeli dojdzie do zakończenia układu i w konsekwensji do sprzedaży to będzie tu istany spekulacyjny rajd. A czy to będzie w październiku czy za rok w grudniu nawet z poziomu 30gr. Mnie ebebeb :]]]]]]]]
Przypominam Ci tylko twoje brednie o wrześniu. A Ty się tak szybko wycofujesz. Teraz grudzien, ciekawe co do tego czasu bedziesz pisał? Nie obrażaj się i nie obrażaj innych.
Wszytko wskazuje na to że do układu nie dojdzie ponieważ nie ma ustalonej daty rozprawy co w konsekwencji powoduje że nie dojdzie do sprzedaży fixnip. Czego Ty człowieku nie rozumiesz? Będzie układ I sprzedaż to będzie spekulacyjny skok.
Wiem dlaczego jesteś taki ham i wyzywasz innych. Boli Cię prawda, intensywnie pisałeś ze wszystko sie wyjaśni do konca września. Teraz zmieniasz zdanie i nie przyznasz racji tylko ze nie wazne kiedy to będzie. Właśnie ważne.
Ty czytasz komunikaty od spółki? Było tam coś wspomniane do 30.09? Było czy nie? Ale nie ma układu klepnietego przez sąd to nie będzie sprzedaży. Mam Ci to rozrysować?
Ty zmieniasz zdanie co chwilę i nie potrafie za Tobą nadążyć. Faktem jest że śmiałeś się z mojego wpisu o tym że potencjalny kupiec się wycofa albo ze trzeba poprostu poczekać. Ten trik zarządu już nie jest pierwszy wiec mnie to nie dziwi. Ale przypomnij wszystkim co się miało wyjaśnić we wrzesniu? A i możesz swojego guru poklepać po plecach niech dalej zbiera od leszcza.