Ludzie się niecierpliwi i boją Gracze giełdowi to wiedzą. Gdyby tak nie było, to nikt akcji by nie sprzedał i akcje nigdy by nie spadły.:) Inna sprawa, że rekiny giełdowe, Fundy, it'd często robią tzw. zrzut akcji celowy, aby postraszyć i zmusić słabych do sprzedaży swoich akcji.
Dokładnie tak jest siedzę trochę na giełdzie będzie z 20 lat i coś wiem na ten temat dlatego nadal warto jeszcze kupić co też czynie sukcesywnie uśredniając kurs.
Tak tak. Poli jeszcze niedawno był po 2 zł. Męczył i męczył przez x lat i w końcu odbił na 7.Jak papier jest w trendzie S to się go po prostu nie ma. Tak tu wszyscy piejecie że nie zdziwię się jak zobaczymy do półtora miesiąca 5-5.5.
Wiem, że Ty jak inni Twoi koledzy bez akcji bardzo chcecie z wiadomych powodów, aby akcje spadły. A one jakoś spadać trzeci dzień z rzędu, po dużych wzrostach, spadać nie chcą. Więc jesteście mocno zawiedzeni:)
Alez pitolisz farmazony kolego. Na tej samej zasadzie ja mogę powiedzieć że naganiasz leszcza na wzrosty żeby upchać swój pakiecik 2k akcji. Będzie co ma być ale po takich wyskokach poli kontynuacji nie robił tylko dół i męczarnia jeden dwa miesiące.
Czytaj ze zrozumieniem, nie pisałem że mam Poli 20 lat tylko że 20 lat jestem na giełdzie i wiele rzeczy widziałem i mam trochę doświadczenia w tym względzie nie jedną spółkę miałem i mam i raczej z szacunkiem proszę do takich osób bo możesz się czegoś nauczyć.