Myślę, że jak tylko oglosza wyniki sprzedażowe wyskoczymy grubo ponad 1.30...tylko czekać, narazie to jest system męczenia, graja codziennie w to samo, im dłuższą będzie ta konsola to mocniejsze wybicie, tak to widze.
Czyli moze byc ponad 2.5 banki zysku ze sprzedaży, jakby przekroczyli 3 banki odciecie od papieru ? Według mnie po danych ze sprzedaży będzie gruby wyjazd do góry....
Ja na chłodno szacuję, że do tej pory zyski ze sprzedaży gier (netto) wynoszą około 1,2-1,3mln PLN. W raporcie za 1 półrocze tego zysku jeszcze nie będzie. Tak naprawdę III kw. będzie bardzo fajnym raportem. Od tego trzeba odjąć koszty operacyjne. Niech rozkręcają Cave Crave na dobre :) no i czekam na nowe projekty.
Dnia 2025-09-19 o godz. 10:49 ~MEGA napisał(a): > Ja na chłodno szacuję, że do tej pory zyski ze sprzedaży gier (netto) wynoszą około 1,2-1,3mln PLN. W raporcie za 1 półrocze tego zysku jeszcze nie będzie. Tak naprawdę III kw. będzie bardzo fajnym raportem. Od tego trzeba odjąć koszty operacyjne. Niech rozkręcają Cave Crave na dobre :) no i czekam na nowe projekty.
NO , I CO Z TEGO WYNIKA NAGANIACZU ? :)))))))))))))))) TYLKO SPRZEDAWAĆ SKORO JEST TAK DOBRZE ? :))))))))))))))))