Wymyśl coś nowego oze bo te teksty znamy tu od 6 lat .. ostatnio taki sam numer zrobiłeś i podbili do 8 zł i zjazd .. haha… tak tak wiemy już ze te obroty to ty masz 10 razy więcej akcji wszystko już wiemy Zzz od.. i co dziś wywaliłeś trochę tego co brałeś po 20 groszy .. dzis ci się udało oze .. tak tak to wiemy juz ze czekasz na 70 zł a wywalasz po 6 zł .. i tak masz ładną przebitkę
Tak wyszedłem po 16 bo czekałem aż spadnie .. chyba logiczne żeby napisać to co napisałem musiało spaść .. prawda oze ze to logiczne jak i to ze wywalasz po 6 zł to co brałeś po 20 gr .. dojdziecie do 8 zł jak ostatnio czy już nie ???
Dnia 2025-09-18 o godz. 17:00 ~Szeryf napisał(a): > Tak wyszedłem po 16 bo czekałem aż spadnie .. chyba logiczne żeby napisać to co napisałem musiało spaść .. prawda oze ze to logiczne jak i to ze wywalasz po 6 zł to co brałeś po 20 gr .. dojdziecie do 8 zł jak ostatnio czy już nie ???
NIGDY JRH NIE BYLO PO 20 GROSZY A JA CZEKAM NA 70 ZL
No pojawiłem się i co ???? Jak zwykle to samo … pośmiewisko i nic więcej .. i już nie różnie ??? A gdzie te obroty hahahahaz. Znamy już te śpiewki na pamięć .. a gdzie oze ??? Już zamilkł …RAIDER JAK NARAZIE TO TY MOŻESZ ZAMILKNĄĆ OD 6 lat ..