• DO CIERLIWYCH Autor: ~Lis [91.215.239.*]
    Kochani akcjonariusze, chyba z pół roku tu nic nie pisałem. Ale w kwestii XTB nic się nie zmieniło, nadal pozostaje spółką z sowitą dywidendą, dobrze zarządzaną i mającą wspaniałe perspektywy. Ten papier ma tylko jedną wadę: bardzo rzadko pozwala zarabiać szybko. Ja osobiście uważam, że to bardziej zaleta niż wada, bo gdybym aktualnie skeszował mój portfel zarobiłbym grubo ponad 1000 procent. Ktoś zawsze może powiedzieć, że w ciągu około 5 lat, bo tak długo jestem akcjonariuszem XTB można było zarobić dużo więcej, i ja oczywiście przyznam mu rację. Jednak ilu z Was stojąc przed lustrem i uderzając się w piersi może pochwalić się tak na prawdę, a nie na papierze, takim zyskiem- odpowiedzcie sobie sami. Ta spółka jest bardzo prosta w obsłudze- trzeba być tylko cierpliwym. Tak więc tradycyjnie pozdrawiam Cierpliwych a wszystkim Wam życzę udanych i trafnych inwestycji.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~aa [95.160.60.*]
    kupione po ok. 28 zł, samej dywidendy ok 18 zł.
    wszystko w temacie,
    pozdr.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Dexter [89.64.93.*]
    Kogo obchodzą te wasze zyski. Łajba aktualnie leci na dno. Kapitan Dexter został na szczescie na brzegu. Łby.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Lis [91.215.239.*]
    I na tym dnie zostaniesz na wieki Misiaczku.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~poliniak [84.40.219.*]
    Na dno to ty deksiu spadłeś
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Soon [83.23.119.*]
    Słuchaj, pewnego dnia przysięgam ci, że osobiście napluje ci w twarz. Jestem bardzo ciekawy kim jesteś naprawdę, nigdy nie widziałem takiego zepsucia jak ty oraz ten drugi element PIT.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~stan440 [93.159.27.*]
    czyzby kolega byl bez akcji xtb? i placze bo inni maja zyski a ja nie buuu...
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Koziolek_matolek [91.80.91.*]
    Masz rację, jest kilka takich akcji, które wyrabiają we mnie cierpliwość, taką upartość - jedną z nich jest niewątpliwie XTB. Wydaje mi się, że takie akcje potrafią budować charakter. Na papierze spółka ciągle się rozwija, będzie dobrze.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Darek [31.182.216.*]
    I ja dołączam się do życzeń. Również (ponad) 5 lat na pokładzie i spokojnie sobie dalej czekam.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Xxx [87.206.231.*]
    5 lat i 1000%? Chyba lekko zaokrągliłeś
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Lis [91.215.239.*]
    Ponad 1000% kupowałem po około 3,5 później trochę dokupiłem, ale średnią mam poniżej 5. Pamiętam doskonale takich co pisali, że nie przejdzie 6 później 12, 22 itd. W kółko te same gadki, a tak na prawdę nie trzeba robić wiele tylko być cierpliwym.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~100 [95.91.194.*]
    Witam wszystkich jestem 1 dzień na pokładzie pozdrawiam cierpliwych :}
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~desideratum [91.94.80.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=oxSwWc3v1DU&list=RD4B6Tvg30zRk&index=2
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Dexter [92.67.141.*]
    Spółka realizuje plany i zapowiedzi prezesa. Mają wizję rozwoju. Gdzie będą po tej kampanii reklamowej? Milion więcej klientów? Apka pierwszego wyboru?
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~PTRKis [194.42.110.*]
    No właśnie Lisku Ty masz zysk na papierze, a ja keszujac mam realny.
    Good try
    Poprosimy jeszcze 100 mln zysku za ten kwartał i 6 staje się chwiliwo daltem.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~puma [37.31.52.*]
    Pozdrawiam serdecznie wiernego akcjonariusza XTB ,najlepsze przed nami
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Nemo75 [212.180.192.*]
    Wystarczyło przez 5 lat nic nie robić Tyle i aż tyle :)

Szacunek za walkę.

• Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Zdzisław [185.245.193.*]
    Witam, Nemo75 nie masz racji. Trzeba było czerpać z owoców rozwoju Spółki i brać dywidendę. Co trzeba robić przez następne 5 lat ? To samo. Pozdrawiam.
    Tymczasem ktoś czerpie owoce z slabego klimatu wobec branży.
[x]
XTB -1,37% 72,00 2025-09-19 17:04:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.