Żal doope ściska, że się nie wsiadło przy 15 zeta i jazgot, że niby z niczego urosło o 25% w 1 dzień hehe. Nie żal mi was. Teraz musicie sobie wytłumaczyć, że to podbitka pod wywalanie hehe. Kurs dziś pokonał 200 średnią kroczącą na dziennym. To tak z niczego? Jeśli mają kontrakt na fasadę jednego wieżowca, bo technologia została uznana, to co to znaczy? Ile takich wieżowców będzie do realizacji?
Tu na bananowej papier toaletowy więcej wart niż spółka technologiczna z produkcją i możliwościami. A pod co usosło setki procent Vakomtek, Bumech, Rafako, itd. pod marzenia ?. Tu wcześniej spadło na dno bo rozwijanie technologii kosztuje a znalezienie klienta dla nowoczesnych rozwiązań to proces stopniowy. Wzorst 25% to tylko przygrywka do właściwej wartości firmy ale nie w trzy dni jak na balonch z NC.
przecież to walnęło ze 190zł i teraz radość bo urosło na 17zł, zachwalacie jakby coś niezykłego się wydarzyło. Z wywaidu z Cyconiem wynika, że Q2 równie marny jak Q1, a od czerwca zaczęli dopiero pozyskiwać zamówienia, więc Q3 również marny - zresztą już prawie koniec Q3 a kurs 17 zł tzn. że kwartał bardzo słaby. Mieli robić produkty masowe, a oni nadal chwalą się pojedyńczymi realizacjami. Tu powinni się chwalić zamówieniami na szyby kwantowe po 15 tys m2 na miesiąc, bo już 4 lata temu popyt miał przewyższać podaż. Kolejny niewypał to dachówka, produkcja od blisko roku, a sprzedali miesiączną produkcje. Puścili to zamówienie by podbić kurs przed wynikami, a po wynikach będzie tu rzeźnia
Dnia 2025-09-17 o godz. 21:21 ~StopNaciągaczom napisał(a): > przecież to walnęło ze 190zł i teraz radość bo urosło na 17zł, zachwalacie jakby coś niezykłego się wydarzyło. Z wywaidu z Cyconiem wynika, że Q2 równie marny jak Q1, a od czerwca zaczęli dopiero pozyskiwać zamówienia, więc Q3 również marny - zresztą już prawie koniec Q3 a kurs 17 zł tzn. że kwartał bardzo słaby. Mieli robić produkty masowe, a oni nadal chwalą się pojedyńczymi realizacjami. Tu powinni się chwalić zamówieniami na szyby kwantowe po 15 tys m2 na miesiąc, bo już 4 lata temu popyt miał przewyższać podaż. Kolejny niewypał to dachówka, produkcja od blisko roku, a sprzedali miesiączną produkcje. Puścili to zamówienie by podbić kurs przed wynikami, a po wynikach będzie tu rzeźnia
Walnęło ze 190 i sam sprzedawałem w okolicach 160 - 180, teraz znów mam trochę papieru z bardzo dobrą średnią, a firma mając różne patenty ma szanse na stabilne wzrosty przez następnych kilka lat, więc po co mam oddawać papier po marnym odbiciu 20% kiedy cena jest nawet poniżej wartości księgowej. Zaczekam na 100zł i wtedy może część spieniężę, ale myślę że w 2 - 3 lata możemy przebić te 190zł i pójść na 250 i dalej.