Kuba tego nie da się już obronić niczym . Tylko że znając silne przecieki z tej spółki to byli już tacy co znali tą tragedię wynikową. Kurcze tą masakracja ma trochę racji na pewno
Novohale nic nie słychać o efektach a kasa pali się jak polana benzyną .
Efekt novohale było widać w wynikach rocznych ile zezarli kasy przez kwartał, dużo większą strata niż w zeszłym roku pomimo obecności dwóch dużych badań w zeszłym roku. Tangowi te udziały szybciej się zwrócą niż wam się wydaje
Kuba masakracja się rozkręcił jak dawno nie było. Jutro minus on już forum zasypał swoją narracja . Podobno przedstawia fakty a to są tylko przypuszczenia jego ale i tak starczy i trochę zwieraczy pusci szczególnie jak się trochę pomoże. Pinokio się nie broni i konfa go raczej nie wybroni .
Nie było mnie dawno bo nie było nic ciekawego na oku z wydarzeń, od tygodnia jestem rozkręcony bo czekam za fda, toksy i innymi bajkami :)) byłem też trochę zajety i trochę zapomniałem o tym forum, byłem zły na siebie że abivaxa nie kupiłem bo chciałem w pon a we w środę na otwarciu +600 proc :) ale to tak jest. To nie przypuszczenia a fakty o novohale pisałem już po raporcie rocznym co to za kwiatek się wydaje :)
szanowny panie blank, juz wypowiadalem sie na ten temat nie raz i nie dwa. Nie z rynku, bo gdyby to z rynku zrobil to kus by wzrosl o 100 procent, w szczegolnoscize to szlo jedna swieca minutowa. To byl przezut od kogos z duzym pakietem akcji prawdopodobnie kogos bliskiemiu spolce od ktorego tang przejal akcje za hajs swoich inwestorow. Wystarczy sprawdzic jaki jest wolumen dzienny i jaki wtedy byl by uswiadomic sobie ze to jest niemozliwe ze kurs drgnal o 2 proc a ktos z rynku wzial jedna transakcaj tyle akcji :) kurs dalej rosl bo byl spam aoh ah z rynku insider eurekkaaaa nowe lepsze czasy. brednie jakcih malo, tak samo na pure biologics sie dzialo jakl lach kupoiwal akcje a potem zszedl pod prog i zrzucil reszte zadowolonym inwestorom pure. Gdyby ktos skupil tyle akcji to by caly akursz zlecen wyczyscil az po rejon 50 zl podejrzewam jak nie lepiej :))
no chyba ze wdlug ciebie ktos napisal do tanga maila: siema kevin podobno fajny chlopak jestes tam fajnie dzialacie w juesej mam pakiet akcji ogromny nie chchesz kupic ziomek? sprzedawca prawdopodobnie bliski prezesowi dogadal sie przez niego z tangiem ze chce opchnac akcje i stad te transakcje, innego wytlumaczenia nie widze ze ktos kupil przez rynek tyle akcji i kurs w zasadzie nie drgnal, wystarczylo ozabaczyc co sie na parkinsonie dzialo na duzo mniejszym wolumenie jakie wzrosty byly czy na schizo a tutaj ktos skupil tyle akcji i zasadniczo kurs w miejscu :)))
Tu się raczej nie zgodzę że to ktoś bliski preziowi. Tu raczej bym któryś z fundow z pierwszej 5-ki obstawial . Żaden się z nich nie pochwalił ile ma akcji na koniec półrocza. Odpuszczam Generali bo są ponad progiem.
Fundusze raportouja swoją ekspozycje w danych spółkach z uwagi na operowanie środkami klientów co ma zapewnić przejrzystosc stąd widac np. na stooq po 0.2 proc udziałów czy wątpię że fundu bo nie mają tyle akcji l, chyba że robili zrzutkę ale wątpię że w taki sposób by się dogadywali. Na moje ktoś bliski prezesowi ale nie na tyle by raportować zdarzenie istotne
A z badaniami na psach nie trafiłeś. Tak i teraz ciężko będzie ściągać w dół kurs . Takie marne wyniki a tu 600k obrotu co ma to ściągać . Pieski juz nie pomoga .