Jeśli pytasz poważnie, to przede wszystkim nie zadawaj takich pytań na tym forum, tylko przeanalizuj sytuacje we własnym zakresie. Niestety, ale 95% treści tutaj nie ma żadnej wartości (na tej Spółce to w zasadzie 100%), większość wątków to naganianie w jedną, albo w drugą stronę, w zależności od interesu autorów. Najlepiej tego szlamu nie czytać, a na pewno się nie sugerować.
Naucz się ciąć straty to raz, trudna sztuka, można było wyjść z gamf po pierwszych symptomach słabej sprzedaży Jdm... Tutaj musisz wiedzieć, że można wygrać jak i stracić. Akurat ile stracisz zależy tylko i wyłączanie od ciebie...
Było słabo, peak 4k to słabo, tylko grający jak zawsze wypiera rzeczywistość, żyje swoimi wyobrażeniami, że zarobi nie wiadomo ile... Mocno spadało, można było wyjść z mniejszą stratą niż np dziś, na chwilę się zatrzymały spadki przy 7,7... Tu znowu gracz pomyślał, że odbija. Tyle że jeszcze niżej obleciało... Nigdy nie napisałem, że jest dobrze, pisałem, że firma musi zmienić podejście, na szczęście ma być nowa strategia, mam nadzieję, że sporo przyspieszą.