• Spekulant działa prowizja od pożyczki to 3,5% w skali roku ! Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    Od 1 500 mln akcji, pożyczonych 5 lat temu robi się niebagatelną kwota.
    Ale ja o tym wiem i nadstawkę koszyk kiedy trzeba, uprzedzając helmuta który już stoi po zasiłek, żeby pakować oze capital
  • Re: Spekulant działa prowizja od pożyczki to 3,5% w skali roku ! Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    udzielone przez PGF SA pożyczki akcji podmiotów notowanych: - udzielone pożyczki 2.500.000 szt. akcji OZE Capital SA, z terminem zwrotu 30.09.2029 r. z tytułu zawarcia i wykonania niniejszych umów pożyczkodawcy należne jest wynagrodzenie w wysokości 3,50% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu, - udzielona pożyczka 190.000 szt. akcji OZE Capital SA, z terminem zwrotu 30.09.2024 r. z tytułu zawarcia i wykonania niniejszej umowy pożyczkodawcy należne jest wynagrodzenie w wysokości 3,50% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu, - udzielona pożyczka 1.500.000 szt. akcji OZE Capital SA, z terminem zwrotu 24.09.2025 r. z tytułu zawarcia i wykonania niniejszej umowy pożyczkodawcy należne jest wynagrodzenie w wysokości 3,50% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu, -

Tak więc noga na nogę i czekamy na ruchy pyrlandii z gotoweczką:)
  • Re: Spekulant działa prowizja od pożyczki to 3,5% w skali roku ! Autor: ~DonS [81.30.128.*]
    Dnia 2025-09-17 o godz. 15:07 vincent_v napisał(a):
    > Od 1 500 mln akcji, pożyczonych 5 lat temu robi się niebagatelną kwota.
    > > Ale ja o tym wiem i nadstawkę koszyk kiedy trzeba, uprzedzając helmuta który już stoi po zasiłek, żeby pakować oze capital

I dlatego przegrywie naganiasz na to żeby kupić jak najdrożej

https://www.bankier.pl/forum/temat_koniec-korekty-w-locie-na-szczyt-6-pln-w-zasiegu,72101919.html

Kiedyś ktoś tutaj pisał że masz chorobę dwubiegunową i to jest prawda.

• Re: Spekulant działa prowizja od pożyczki to 3,5% w skali roku ! Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    To może choć ciebie nagonie? Biegnij do ż,(yda po kasę i w piątek kupujemy:(
    Choć w twoim przypadku Helmut chyba to nie za bardzo wybrzmiało:( wy tam chyba kasy nie trzymacie...
  • Re: Spekulant działa prowizja od pożyczki to 3,5% w skali roku ! Autor: ~DonS [81.30.128.*]
    Dnia 2025-09-17 o godz. 17:07 vincent_v napisał(a):
    > To może choć ciebie nagonie? Biegnij do ż,(yda po kasę i w piątek kupujemy:(
    > > Choć w twoim przypadku Helmut chyba to nie za bardzo wybrzmiało:( wy tam chyba kasy nie trzymacie...

Znowu ci się we łbie poprzestawiało, 100 razy ci tłumaczyłem że jestem z Gdańska ale dla ciebie za trudne. Nigdy tego nie kupię powyżej 30 groszy. A przy 30 może kupię tylko i wyłącznie po to żeby tobie później szkodzić. Ty nie masz bladego pojęcia co się dzieje. Przecież ty głąbie w 2023 roku myślałeś że zwrot pierwszej transzy jest we wrześniu 2023 a nie we wrześniu 2024 i już wtedy kopytami przebierałeś i pisałeś te swoje bzdury. Dopóki TechnoEnergy nie zacznie solidnie zarabiać to nie ma co tego dotykać no chyba że za 30 groszy ale też ze świadomością że się prawdopodobnie straci.
    A ja 100 razy ci odpowiadałem, że w Gdańsku nie na takich wsiowych g(ąbow jak ty helmut
    Dnia 2025-09-17 o godz. 17:54 vincent_v napisał(a):
    > A ja 100 razy ci odpowiadałem, że w Gdańsku nie na takich wsiowych g(ąbow jak ty helmut

Ale twoje zdanie nikogo nie interesuje :)
    Fakty są takie że jesteś zapakowany od 6 zł, liczyłeś że short od ciebie kupi za 10 zł (kiedyś nawet o 16 zł opowiadałeś) Teraz widzisz że nic z tego, to opowiadasz jak będziesz kupował. No to kupuj :) I tak nie masz za co.
    ja właśnie musiałem z bólem pościć unibright i nie wiem helmut czy to była dobra decyzja, nie wiem...
    Ale postanowiłem tu odkupić to co ostatnio oddałem po 0,65, a mój target się zbliża:)
    Tylko mi helmut akcji nie podkup, bo miał byś 10 razy taniej (wg twoich helmudzkich kalkulacji:) A tego bym ... i gotów bym jeszcze oddać to co mi zostało spekulantom w dołku:( aż strach się bać...
    Spokojnie poczekam aż będą 20 razy tańsze. Ale i tak kupując je wtedy robiłbym to tylko po to żeby zrobić tobie na złość (bo na zarobek tutaj absolutnie nie liczę wręcz na stratę z 30 groszy na 15 groszy) ale nie chce mi się czekać kiedy osiągną wartość dla siebie godziwą czyli 15 groszy. Poza tym nie mogę się doczekać jak za chwilę będziesz biegał i opowiadał jak to short na pewno do 2029 roku od ciebie kupi akcje po 16 złotych.
    Nie no w 2029 to nie po 16 , tak gdzieś po 15 PLN odbiorą, tyle, że po splicie 1:10 , który tu był już na wszystkich spółkach z grupy oprócz OZE
    Dnia 2025-09-17 o godz. 18:33 vincent_v napisał(a):
    > Nie no w 2029 to nie po 16 , tak gdzieś po 15 PLN odbiorą, tyle, że po splicie 1:10 , który tu był już na wszystkich spółkach z grupy oprócz OZE

I jeszcze ci maturę honoris causa przyznają. A ty tę dwubiegunówkę masz zamiar leczyć czy czekasz aż cię do Tworek wywiozą?
  • Re: Spekulant działa prowizja od pożyczki to 3,5% w skali roku ! Autor: ~BocwanaKing [79.124.108.*]
    Dnia 2025-09-17 o godz. 19:51 ~DonS napisał(a):
    > Dnia 2025-09-17 o godz. 18:33 vincent_v napisał(a):
    > > Nie no w 2029 to nie po 16 , tak gdzieś po 15 PLN odbiorą, tyle, że po splicie 1:10 , który tu był już na wszystkich spółkach z grupy oprócz OZE
    >
    >
    > I jeszcze ci maturę honoris causa przyznają. A ty tę dwubiegunówkę masz zamiar leczyć czy czekasz aż cię do Tworek wywiozą?

Do Rybnika Bocwańskiego wywiozą zresztą nie po raz pierwszy i nie po raz ostatni :)
    Tak, tak...helmut vel Bocwana wspominałeś już, że Rybnik lepszy bo tam ogóry w beczce kiszą, a w Tworkach to nie jadłeś bo ci łeb do słoika nie wchodził:)
  • Re: Spekulant działa prowizja od pożyczki to 3,5% w skali roku ! Autor: ~BocwanaKing [79.124.108.*]
    Dnia 2025-09-17 o godz. 22:28 vincent_v napisał(a):
    > Tak, tak...helmut vel Bocwana wspominałeś już, że Rybnik lepszy bo tam ogóry w beczce kiszą, a w Tworkach to nie jadłeś bo ci łeb do słoika nie wchodził:)

Bocwański opowiedz jeszcze suchar o drzewie, masz małpi rozumek i adekwatne do niego osiągnięcia na giełdzie. Bocwański mam do ciebie pytanie na czasie, uważasz że Niemcy powinny zapłacić Polsce reparacje wojenne?
  • Re: Spekulant działa prowizja od pożyczki to 3,5% w skali roku ! Autor: ~Zarząd [189.125.172.*]
    Zapłacimy 130 tys od pożyczonych przez 5 lat akcji ...akcje już dawno skupione.
  • Re: Spekulant działa prowizja od pożyczki to 3,5% w skali roku ! Autor: ~dezideratum [91.94.70.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=oxSwWc3v1DU&list=RD4B6Tvg30zRk&index=2
    Dnia 2025-09-18 o godz. 01:05 ~Zarząd napisał(a):
    > Zapłacimy 130 tys od pożyczonych przez 5 lat akcji ...akcje już dawno skupione.

Zważywszy że wcisnęliście te akcje (tę transzę) frajerom za 6 zł a odebraliście za ok 60 groszy to jesteście na czysto prawie 8 milionów. Gratulacje. Za to można kupić kilka Ferrari. Pozwólcie chociaż lokalnemu frajerowi vincentowi, który wam się na nie dorzucić wybrać kolor tapicerki jednego z nich, bo tak się tutaj od lat rwie do tego :)
[x]
OZECAPITAL -3,09% 0,38 2025-12-12 16:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.