Od 1 500 mln akcji, pożyczonych 5 lat temu robi się niebagatelną kwota.
Ale ja o tym wiem i nadstawkę koszyk kiedy trzeba, uprzedzając helmuta który już stoi po zasiłek, żeby pakować oze capital
udzielone przez PGF SA pożyczki akcji podmiotów notowanych: - udzielone pożyczki 2.500.000 szt. akcji OZE Capital SA, z terminem zwrotu 30.09.2029 r. z tytułu zawarcia i wykonania niniejszych umów pożyczkodawcy należne jest wynagrodzenie w wysokości 3,50% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu, - udzielona pożyczka 190.000 szt. akcji OZE Capital SA, z terminem zwrotu 30.09.2024 r. z tytułu zawarcia i wykonania niniejszej umowy pożyczkodawcy należne jest wynagrodzenie w wysokości 3,50% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu, - udzielona pożyczka 1.500.000 szt. akcji OZE Capital SA, z terminem zwrotu 24.09.2025 r. z tytułu zawarcia i wykonania niniejszej umowy pożyczkodawcy należne jest wynagrodzenie w wysokości 3,50% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu, -
Tak więc noga na nogę i czekamy na ruchy pyrlandii z gotoweczką:)
Dnia 2025-09-17 o godz. 15:07 vincent_v napisał(a): > Od 1 500 mln akcji, pożyczonych 5 lat temu robi się niebagatelną kwota. > > Ale ja o tym wiem i nadstawkę koszyk kiedy trzeba, uprzedzając helmuta który już stoi po zasiłek, żeby pakować oze capital
I dlatego przegrywie naganiasz na to żeby kupić jak najdrożej
To może choć ciebie nagonie? Biegnij do ż,(yda po kasę i w piątek kupujemy:(
Choć w twoim przypadku Helmut chyba to nie za bardzo wybrzmiało:( wy tam chyba kasy nie trzymacie...
Dnia 2025-09-17 o godz. 17:07 vincent_v napisał(a): > To może choć ciebie nagonie? Biegnij do ż,(yda po kasę i w piątek kupujemy:( > > Choć w twoim przypadku Helmut chyba to nie za bardzo wybrzmiało:( wy tam chyba kasy nie trzymacie...
Znowu ci się we łbie poprzestawiało, 100 razy ci tłumaczyłem że jestem z Gdańska ale dla ciebie za trudne. Nigdy tego nie kupię powyżej 30 groszy. A przy 30 może kupię tylko i wyłącznie po to żeby tobie później szkodzić. Ty nie masz bladego pojęcia co się dzieje. Przecież ty głąbie w 2023 roku myślałeś że zwrot pierwszej transzy jest we wrześniu 2023 a nie we wrześniu 2024 i już wtedy kopytami przebierałeś i pisałeś te swoje bzdury. Dopóki TechnoEnergy nie zacznie solidnie zarabiać to nie ma co tego dotykać no chyba że za 30 groszy ale też ze świadomością że się prawdopodobnie straci.
Dnia 2025-09-17 o godz. 17:54 vincent_v napisał(a): > A ja 100 razy ci odpowiadałem, że w Gdańsku nie na takich wsiowych g(ąbow jak ty helmut
Ale twoje zdanie nikogo nie interesuje :) Fakty są takie że jesteś zapakowany od 6 zł, liczyłeś że short od ciebie kupi za 10 zł (kiedyś nawet o 16 zł opowiadałeś) Teraz widzisz że nic z tego, to opowiadasz jak będziesz kupował. No to kupuj :) I tak nie masz za co.
ja właśnie musiałem z bólem pościć unibright i nie wiem helmut czy to była dobra decyzja, nie wiem...
Ale postanowiłem tu odkupić to co ostatnio oddałem po 0,65, a mój target się zbliża:)
Tylko mi helmut akcji nie podkup, bo miał byś 10 razy taniej (wg twoich helmudzkich kalkulacji:) A tego bym ... i gotów bym jeszcze oddać to co mi zostało spekulantom w dołku:( aż strach się bać...
Spokojnie poczekam aż będą 20 razy tańsze. Ale i tak kupując je wtedy robiłbym to tylko po to żeby zrobić tobie na złość (bo na zarobek tutaj absolutnie nie liczę wręcz na stratę z 30 groszy na 15 groszy) ale nie chce mi się czekać kiedy osiągną wartość dla siebie godziwą czyli 15 groszy. Poza tym nie mogę się doczekać jak za chwilę będziesz biegał i opowiadał jak to short na pewno do 2029 roku od ciebie kupi akcje po 16 złotych.
Dnia 2025-09-17 o godz. 18:33 vincent_v napisał(a): > Nie no w 2029 to nie po 16 , tak gdzieś po 15 PLN odbiorą, tyle, że po splicie 1:10 , który tu był już na wszystkich spółkach z grupy oprócz OZE
I jeszcze ci maturę honoris causa przyznają. A ty tę dwubiegunówkę masz zamiar leczyć czy czekasz aż cię do Tworek wywiozą?
Dnia 2025-09-17 o godz. 19:51 ~DonS napisał(a): > Dnia 2025-09-17 o godz. 18:33 vincent_v napisał(a): > > Nie no w 2029 to nie po 16 , tak gdzieś po 15 PLN odbiorą, tyle, że po splicie 1:10 , który tu był już na wszystkich spółkach z grupy oprócz OZE > > > I jeszcze ci maturę honoris causa przyznają. A ty tę dwubiegunówkę masz zamiar leczyć czy czekasz aż cię do Tworek wywiozą?
Do Rybnika Bocwańskiego wywiozą zresztą nie po raz pierwszy i nie po raz ostatni :)
Tak, tak...helmut vel Bocwana wspominałeś już, że Rybnik lepszy bo tam ogóry w beczce kiszą, a w Tworkach to nie jadłeś bo ci łeb do słoika nie wchodził:)
Dnia 2025-09-17 o godz. 22:28 vincent_v napisał(a): > Tak, tak...helmut vel Bocwana wspominałeś już, że Rybnik lepszy bo tam ogóry w beczce kiszą, a w Tworkach to nie jadłeś bo ci łeb do słoika nie wchodził:)
Bocwański opowiedz jeszcze suchar o drzewie, masz małpi rozumek i adekwatne do niego osiągnięcia na giełdzie. Bocwański mam do ciebie pytanie na czasie, uważasz że Niemcy powinny zapłacić Polsce reparacje wojenne?
Dnia 2025-09-18 o godz. 01:05 ~Zarząd napisał(a): > Zapłacimy 130 tys od pożyczonych przez 5 lat akcji ...akcje już dawno skupione.
Zważywszy że wcisnęliście te akcje (tę transzę) frajerom za 6 zł a odebraliście za ok 60 groszy to jesteście na czysto prawie 8 milionów. Gratulacje. Za to można kupić kilka Ferrari. Pozwólcie chociaż lokalnemu frajerowi vincentowi, który wam się na nie dorzucić wybrać kolor tapicerki jednego z nich, bo tak się tutaj od lat rwie do tego :)