• co taka cisza???? Autor: ~nieogar [82.160.25.*]
    nic się nie dzieje od dłuższego czasu:)ciekawe co się z tego urodzi??
    jestem ciekawy ile wasko odpali ssi za ostatnią umowe w Gliwicach???
    na moje oko będzie ciężko z podtrzymaniem prognozy na 2009 rok:):)bo nic nie słychać o nowych kontraktach!!!! --
    wy pewnie powiecie że nie mam racji, wiem że SSi jak daje jakieś info to sypie odrazu po kilka naraz więc może i tym razem tak będzie i tego wam życze - ja narazie nie mam kcji ale obserwuje-- bo jak będzie dobre info i prognozy zostaną podtrzymamane to w 2010 na główny bez problemuuu
  • Re: co taka cisza???? Autor: ~bolec [94.158.237.*]
    a słyszałes żeby na pogrzebie było głośno?przzecież to trup z ogromnym zadłużeniem-więc cemu sie dziwisz?
  • Re: co taka cisza???? Autor: ~haha [83.13.106.*]
    chyba bolec cie zbytnio uciska w pupcie :)
  • Re: co taka cisza???? Autor: ~ssi [79.190.173.*]
    ja kupuję
    może jeszcze wpadnie po -0.29

aport EBI
    typ raportu Raport bieżący
    numer 35/2009
    data dodania 2009-09-18 11:13:01
    spółka SECURITY SYSTEM INTEGRATION SPÓŁKA AKCYJNA
    Otrzymanie zlecenia na wykonywanie systemów zabezpieczeń

Zarząd Emitenta Security System Integration S.A. informuje, iż w dniu 17.09.2009 r. zostało otrzymane zlecenie od firmy Sanofi-Aventis Sp. z o.o. na wykonanie drugiego etapu instalacji systemów zabezpieczeń w siedzibie firmy, o którym Emitent informował w raporcie bieżącym nr 37/2008 .

Przedmiotem zlecenia jest wykonanie systemów zapieczeń (system telewizji przemysłowej oraz system kontroli dostępu) w siedzibie firmy Sanofi-Aventis Sp. z o.o. w Warszawie.

Wartość zlecenia wynosi 220 000 tys. zł. netto.

Termin wykonania zlecenia ustalono na czwarty kwartał 2009 roku.

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika do Uchwały Nr 363/2009 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 27 lipca 2009 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu".

Osoby reprezentujące spółkę:

* Krzysztof Koziej - Prezes Zarządu
    * Dawid Walczak - Członek Zarządu

• Re: co taka cisza???? Autor: ~NIEOGAR [82.160.25.*]
    troche mało brakuje jednego zera!!!! nic to nie daje
  • Re: co taka cisza???? Autor: ~dejw [62.111.231.*]
    Mało? Chyba raczej się rąbnęli w górę. Przecież to co napisali oznacza 220 mln!
  • Re: co taka cisza???? Autor: ~ssi [79.190.173.*]
    ale nie powiesz, ze po serii ostatnich informacji ze spółki ta również zawiera się w cenie 0.29 - 0.30 zł!
    moim zdaniem po tegorocznych informacjach spółka powinna mieć wartość około 35 gr za akcję
  • Re: co taka cisza???? Autor: ~DARCK2 [80.52.224.*]
    puki co to lipa i chyba polecimy ale na południe.
  • Re: co taka cisza???? Autor: ~akcjon [83.12.164.*]
    20gr tyle powinna kosztować i niestety wasko też to wie
  • Re: co taka cisza???? Autor: ~anty picownik [89.174.106.*]
    Dnia 2009-09-21 o godz. 12:44 ~akcjon napisał(a):
    > 20gr tyle powinna kosztować i niestety wasko też to wie

to że Wasko wie to małe piwo ale że ty to wiesz i tak spokojnie piszesz-jestem wstrząśnięty na Zeusa
    Zgłoś to do KNF do prezydenta do Papierza gdzie bądź zrób coś z tą wiedzą człowieku zrób!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ps
    czy można coś bardziej irracjonalnego napisać na temat spółki niż właśnie to ile ona powinna kosztować???
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.