Wasz Guru napisał,że :Chiny wstrzymały wydobycie w 11 największych kopalniach węgla koksowego w Mongolii Wew. oraz 4 węgla kamiennego do końca roku by podbić ceny.
Natomiast w podanym linku jest napisane tak: Według stanu na 16 września pięć z 15 kopalni, o łącznej zdolności produkcyjnej 19,3 mln ton rocznie, otrzymało nakaz wstrzymania produkcji na pięć do siedmiu dni z powodu zagrożeń bezpieczeństwa.
Znowu robi was w konia czyli jak zawsze nawet linków jego kiedy nawet podaje nie czytacie ? Zwykle podaje linki do siebie samego.
Dlatego prosiłem o link bo myślałem,że jest jakiś który by pokrywał się z jego bzdurami.
Myślicie ,że Trader nie potrafi czytać ze zrozumieniem czy was z premedytacja dla swoich korzyści oszukuje.
Kapec przed chwila pisales ze falszywy artykul, teraz masz problem bo 5 kopalni na krocej moze zamkna. Chlopie wez juz przestan sie osmieszac, bo dce pokazuje co sie na rynku dzieje…
Pytałem w domyśle o rzekomy artykuł w którym jest to co napisał Trader czyli,że Chiny wstrzymały wydobycie by podbić ceny a takiego nie ma. Nie pytałem o jakikolwiek link w którym jet o kopalniach czy link do metod szydełkowania. Przecież zawsze podajesz link do tez które z tych linków wynikają. Trader już wiele razy podawał linki do samego siebie lub linki w których napisane było co innego niż sugerował.
Najgorsze jest ,że na tym forum zamiast merytorycznie odnieść się to oczywiście najlepiej atakować innych.
Informacja jest nieistotna dla JSW Trader podawał wielokrotnie informacje które nie miały żadnego znaczenia notowań cen węgla koksowego i od samego początku pisałem jak będzie,że te kwotowania polecą ostro w dół gdy wynosiły ok 300 dolarów za tonę i miałem racje. Tak samo jaki pisałem,że dywidendy nie będzie w 2024 i aż do miń 2027r.
Zamiast przyznać,że twój Guru kłamie to w ogóle nie odnosisz się do tego,że w artykule nie ma nic o tym,że Chiny chcą podbić ceny węgla koksowego.
Wstrzymanie do tyczy bezpieczeństwa wydobycia i nic poza tym. Poza tym jaki sens Ekonomiczny miało by podwyższenie cen węgla koksowego w Chinach żaden.
Pisałem też rzekomy a nie fałszywy widać rzeczywiście co niektórzy maja problem z czytaniem ze zrozumieniem. Rzekomy czyli potencjalnie nieistniejący a Fałszywy czyli istniejący jednak podróbka a nie oryginał.
Ostatnio zauważyłem,że Trader potrafi wklejać fragmenty do oryginalnego artykułu lub słowa których w oryginale nie ma. Dlatego Screeny jego to nie linki tylko najczęściej manipulacje. Liczą się tylko prawdziwe linki do artykułów.