• Ogólnie rzecz biorąc Autor: ~Technik [37.47.222.*]
    Na razie brak złych wiadomosci, a walor w ciągu dnia spadł o 3,52% Każe to zastanowić sie co będzie sie działo gdy za dwa dni Spółka pokaże złe wyniki. Czy 20 zł się utrzyma?
  • Re: Ogólnie rzecz biorąc Autor: ~Ehhhh [89.8.235.*]
    Pewnie spodziewsz się że spółka ktorej wycena oparta jest o zyski ze sprzedaży leku na którym pracują, pokaże zaskakująco dobre wyniki finansowe ze sprzedaży leku którego jeszcze nie ma. To tak jakbyś bara.nie bez szkoły szukał w wynikach finansowych cdprojektu zysków z wiedzimna 4 w 2025roku.

B.T.W twój nick nie oddaje infantylnisci wypowiedzi. Bar.an bez szkoly pasowałoby lepiej
  • Re: Ogólnie rzecz biorąc Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    Technik ma rację....reakcja psychologiczno-paniczna możliwa jak najbardziej. Nie wszyscy inwestorzy kumają, że wyniki to dopiero później.
  • Re: Ogólnie rzecz biorąc Autor: ~Ehhhh [89.8.235.*]
    Szczególnie Allianz i NN są wprost obs,ani waszymi wpisami i rzucą się do sprzedaży
  • Re: Ogólnie rzecz biorąc Autor: ~Technik [37.47.222.*]
    Powoli kurs zmierza na południe. Prawdopodobnie 20 zł nie będzie żadnym przystankiem w spadkach.
  • Re: Ogólnie rzecz biorąc Autor: ~dr [83.8.231.*]
    Ja w kreski i słupki nie wierzę , MLSystem uśredniałem i już godziłem się że nic nie zarobię i jedna sesja i jestem na zielonym a firma ma dużo więcej na sumieniu niż RYVU . Nie widać już dzisiaj wywalania czyli wnioskuję że to było straszonko . Ja jednak wolę uśredniać na tych poziomach .
[x]
RYVU 0,89% 28,35 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.