https://www.youtube.com/watch?v=64vNnkW2Coo Trzymać i dobierać moi drodzy i nie dać się wyleszczyć tym co oddali po 2,xxx a teraz płaczą, żeby Wam zabrać.
Niech przykład Medicofarmy nauczy cierpliwości tych co chcieliby teraz oddawać. Tam też oddawali na dołku a teraz urosło 200 % jak wyzbierali, tylko że tam ani przychodów ani zysków a tutaj coraz lepsze wyniki. W dodatku widzę że na stronie poważnego partnera TwojeGeny są już w ofercie, czyli nie tylko Diagnostyka to rozprowadza: https://twojegeny.com/badania/ Mam nadzieję, że zobaczymy to w kolejnych raportach.
Fundamentalnie sprężyna jest coraz mocniej nakreona. Ja tu się do dziwnych ruchów przyzwyczaiłem. Owszem ktoś powie, że tu daleko do wyskoków jak w USA, ale jeśli nisko nie nazbierasz, to na zdrową matematykę nie zrobią się z tego setki ani nawet dziesiątki procent zysku. Jak kupisz po 10 I sprzedasz po 15, to masz 50%, a nie 500% itd. To wszystko kosztuje cierpliwość jak nie wiem, ale rozruchowo jest coraz lepiej, widać, że firma z działań wewnętrznych wychodzi ze swojej naukowej dziupli No co mam mówić, ja postanowiłem ryzykować I tu siedzieć.
A ja spokojnie czekam i dobieram na IKE małymi porcjami w oczekiwaniu na zainteresowanie walorem tego typu ubezpieczycieli. Kiedyś tak zbierałem Synektika poniżej 20 jak wszyscy pluli i nikt nie chciał brać :) https://www.rp.pl/biznes/art41705121-warta-oferuje-spersonalizowana-terapie-onkologiczna
Dla Ciebie nawet zbada tabliczkę czekolady. Jak czegoś nie rozumiesz to nie zgrywaj ignoranta. Pewnie właściciel Diagnostyki który włączył badania ReadGene do oferty też lubi czekoladę oprócz hajsu. Tacy jak Ty śmiali się kiedyś z profGarsteckiego jak Scope chodził po 30 a potem wskakiwali po 320 do basenu. Spokojnie na Was poczekam
Piszesz to samo od kilku lat pod różnymi nickami. Na sprzedaży zostało 1790 akcji po 5.90 zł. Za drogo na twoje dobieranie. Haha. Jak kurs był powyżej 6.40 zł to pisałeś, że do 7 zł wszystko wyzbierane. Wklej jeszcze jakieś info sprzed kilku-klikunastu lat. A akcji XTB nie musiałeś kupować za ponad 90 zł jak wszyscy sprzedawali. Z ciekawości zapytam pod jakim nickiem pisałeś jak kurs RDG był około 2 zł. Nie wiesz czy nie pamiętasz a może miniesz się z prawdą?
Bez twoich wypocin wszystko do 6,2 niebawem zostanie wybrane, potem będą zbierane kolejne poziomy, powoli i bez pośpiechu jak podczas akumulacji. Bron XTB którego nie sprzedałeś powyżej 90. Dobrze karmiło się wtedy takich naiwnych jak ty. ReadGene to walor dla znawców jak onegdaj Synektik którego w okolicy 20 malo kto chciał. Podobnie jak Scope. Oddałeś po 2,xxx to trudno masz problem. Kupisz jak będzie po 20+ kiedy spółka odniesie sukces i zbuduje bazę minimum miliona klientów robiących każdego roku badanie onkopierwiastkow. Niech zarobią na nim netto minimum 20 zł to powtarzalny zysk roczny 20 mln zrobi wrażenie na inwestorach !!! ???A jak do tego dorzucimy zyski z 18 mln jednorazowych badań genogramu w zakresie mutacji kluczowych genów i niech spółka zarobi tylko 20-30 zł na takim badaniu, to pobudza wyobraźnię ???!!! A czy tak będzie ??? To już jest ryzyko inwestowania i każdy sam sobie musi je podjąć. Wierzę że dzięki twoim wpisom kurs nie urośnie zbyt szybko, więc zdążę z moją rodziną uzupełnić zakupy na IKE w tym roku. Pracuj dalej, jesteś pożytecznym …..
Z rodziną? Na wątku Synektik pisałeś, że rozwiodłeś się i wszystko pakujesz w akcje. Jak zaczęło spadać zacząłeś pluć na spółkę oczywiście pod nowym nickiem i widziałes tam nawet dolne widły. Pod jakim nickiem pisałeś jak kurs RDG był po 2 zł (kramer, kwinto, pracoholik, ucho_sledzia czy pod innym nickiem?? Dlaczego kupowałeś akcje XTB w cenie ponad 90 zł podczas gdy wszyscy sprzedawali a teraz piszesz tam jako wariatkowo z kobierzyna? A kto ci kazał sprzedać akcje XTB po 42 zł i kupić akcje Olymp? Wszystko jest na wątku. Dlaczego na naganiasz jak widać nieumiejętnie na zakup akcji RDG na wątku Diagnostyki? Widziałeś 30 zł/akcja RDG i ludzie zostali w ciepłych paltach? Jeżeli się mylę to napisz gdzie? I od razu podaj link.