Skoro większość czekała na raport tyle czasu to chyba kilka dni wam nic nie zrobi. Pozostali co nie mają akcji niech podbijają stawkę. Pamiętajcie - raport 25.09.25 [czwartek] a potem przedstawienie strategi na kolejne miesiące.
Tak, bardzo poważnie jest pisać o świetnym zbliżającym się raporcie, zmianie wajchy, odbiciu na kursie. A - i warto to doprawić zawsze straszeniem prokuratorem (: piękny mem z ciebie (:
I co Ty jeszcze tu wymyślisz Dzieciaku? Sam naprawdę wierzysz w to, że jesteś Mesjaszem ratującym Świat przed "tigerkami"? Robisz sobie jakieś profilaktyczne badania czasami? Bo ja co roku korzystam z Programu Profilaktyka 40+
Tigus, gdzie napisałem nieprawdę? Wszystkie te rzeczy pisałeś, mam ss każdej twojej bredni, kto wie, może ktoś kiedyś będzie chciał wyegzekwować odszkodowanie od ciebie za utratę kapitału pod wpływem nachalnego naganiania (:
Powstawanie psychoz jest złożonym procesem, w którym kluczową rolę odgrywają czynniki genetyczne i środowiskowe, prowadzące do zaburzeń w funkcjonowaniu neuroprzekaźników w mózgu. Do czynników ryzyka należą schizofrenia i inne choroby psychiczne, urazy mózgu, używki (alkohol, narkotyki), choroby somatyczne, a także silny stres czy traumatyczne doświadczenia życiowe, zwłaszcza w dzieciństwie... Chyba jest to początek tego procesu więc może da się go jeszcze odwrócić.
1 zwrot kosztów dwa dni przerwy i 2 mega raport dwa dni przerwy i 3 daty premier na konsole możliwe ewentualnie że z dnia na dzień a nie co dwa a kto wie to odbiera teraz akcje i trzyma kurs