Artykuł: „Odmiany medycznej marihuany - susz cannabis z krótkim terminem ważności” Artykuł jest na bieżąco aktualizowany – aktualizacja 16.09.2025 r. Ciekawe informacje… Źródło: https://www.gdziepolek.pl/blog/odmiany-medycznej-marihuany
Warto zauważyć że Wiesko zamiast odpowiedzieć na niewygodne pytania co do jego strategii spekulacyjnej szybko tworzy nowe wątki z nieistotnymi, wielokrotnie powielonymi informacjami...
Autor: ~Holender40 [37.30.8.*] Facet jelenia szuka, myśli że płacząc za doradztwo finansowe,będę to wiedzą dzielił się na forum. Podobno twój portfel ma ponad 80% zysku, wskaż jakie to spółki ...
Autor: ~Holender40 [37.30.8.*] I jeszcze jedno facet, jak ciebie nie interesują sprawy związane z medyczną marihuaną (na import której Thc Pharma ma pozwolenia) i co przynosi dzisiejsza aktualizacja opracowana przez Angelikę Talar-Śpionek, mgr farm. nie musisz czytać to twój wybór, Tylko nie zapnij podać nazw tych spółek
Prezentujesz swoje zakupy jako fakty, chwalisz się z zysków z pp, śmiejesz się z inwestorów jak Adrianek którzy trzymają Hempa długoterminowo, ale nigdy nie informujesz przy spadkach po ile sprzedałeś. To trochę słabe. Co do mojego portfela pisałam wielokrotnie jakie są to spółki, a zysk przekroczył już 100%.
Holender pogadaj z wieskiem o dyndajacych ptaszkach.....tutaj dostaniesz wykład jak na uczelni.....nie pytaj go o straty finansowe,to napewno too frustruje i oniesmiela.
Autor: ~Spekulant[195.128.173.*] Autor: ~Ewakuacja [195.128.173.*] Wytłumacz się w końcu, jakie masz dowody, pisząc oszczerstwami w stosunku do KNF. „turaj beknąć winien KNF, ze jeszcze pozwala takim spółkom istnieć na New Connect”
Autor: ~Holender40 [37.30.8.*] Niby pisałeś wielokrotnie, raczej przeglądam forum nie widziałem. Masz problem ze wskazaniem tych spółek, a może to tylko twoja ściema?
Nie mam najmniejszego problemu z ich wskazaniem, wręcz przeciwnie jestem dumny z moich perełek, ale to ja pierwszy zadałem pytanie. Więc proszę grzecznie odpowiedzieć na pytanie przy ilu % bierzesz stop loss i czy przy ciągłym spadku kursu po każdej nieudanej transakcji zwiększasz pakiet.
Czyli jednak, chwalisz się tylko, przeglądałem jeszcze forum, żadnego zestawienia spółek nie ma. Kolejne twoje kłamstwa i jeszcze tez wpis "wielokrotnie"
I na koniec, przypomina mi się taki facet na forum, który twierdził że na giełdzie zarobił milion i nawet był w RN spółki giełdowej. Skończyło się tak jak z tobą bez faktów, tylko tak twierdził...
Dlaczego swoją nieporadność w szukaniu próbujesz kamuflować jakąś wymyśloną historią? Nie masz argumentów, to od razu zaczynasz obrażać. Odpowiedz na pytania, a podam nazwy spółek. I w przeciwieństwie do Hempa, te spółki są fundamentalnie zdrowe, więc jest potencjał do dalszych wzrostów
Autor: ~gosc [84.11.3.*] Odezwał się ten plączący się i zapomniał napisać, ze na HMP zarabiałem nie tylko na kursie 0,88, ale m.in. 2,70, 1,50, 0,44 zł i na każdej emisji akcji, którą obejmowałem. (jak wzrósł kurs po wprowadzeniu akcji do obrotu, łatwo sprawdzić.) Akcje serii J zarówno HMP i CBD też będę obejmował, znaczne pakiety. Jutro posiadając prawa poboru po „odcięciu” zakup akcji HMP i CBD, oczywiście pod działania spekulacyjne Zaznaczam, że nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za decyzje podjęte na podstawie moich wpisów, ani za potencjalnie poniesione szkody lub zyski)