• Hubtech—AT + Wyniki Autor: ~Jacek [79.185.208.*]
    To widać na wykresie i po wynikach
    Tanie akcje
    Dobre wyniki
  • Re: Hubtech—AT + Wyniki Autor: ~Piotr [46.112.0.*]
    Zablokowali szybciej, niż się spodziewałem. Tym razem animator jest czujny. Zasypią wszystko.
  • Re: Hubtech—AT + Wyniki Autor: ~Klakier [188.33.28.*]
    Blokowanie kursu wskazuje na ukryte zbieranie akcji. Ulica kupi po wyższych cenach niestety
  • Re: Hubtech—AT + Wyniki Autor: ~Adam [37.30.12.*]
    Liczy się wolumen. Ktoś ładnie z rana wciągnął
    200k akcyjek. A Maliniak go zasypał kilkoma tysiącami.

• Re: Hubtech—AT + Wyniki Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2025-09-16 o godz. 10:02 ~Klakier napisał(a):
    > Blokowanie kursu wskazuje na ukryte zbieranie akcji. Ulica kupi po wyższych cenach niestety

Tak naprawdę to ulica spokojnie może kupować w przedziale 26-27 groszy. I to po części robi (ja też od kwietnia tak robiłem). Dobrze by tylko było, żeby to było bardziej trwałe, żeby te akcje trochę potrzymać a nie myśleć o zarobku w ciągu 2 tygodni, czy 2 miesięcy. Kupno akcji przez ulicę a potem zaraz ich wywalanie tylko sprzyja maliniakowi. Nie namawiam oczywiście do zakupu akcji, ale do tego, że jeśli nie jesteśmy zainteresowani akcjami, to nie kupujmy. A jeśli jesteśmy, to miejmy trochę silniejsze ręce do tych akcji :-)
    To tak w skrócie
  • Re: Hubtech—AT + Wyniki Autor: ~Piotr [94.254.169.*]
    Chyba patrzymy na inne spółki. Nie wydaje mi się, żeby ktoś zbierał, ale raczej dalej celowo blokował kurs i ma dość akcji, żeby zniechęcić ewentualnych optymistów. Martwi to, że trawa to dość długo o nie ma końca co pokazuje, ile akcji mają na ten cel.
  • Re: Hubtech—AT + Wyniki Autor: ~J-23 [37.225.83.*]
    Ok. Jeśli tak jest, że nikt nie skupuje akcji, czego nie neguję, to jaki jest cel utrzymywania akcji na tak nisko cenowo poziomach?
  • Re: Hubtech—AT + Wyniki Autor: ~Klakier [188.33.28.*]
    W ten sposób można kupić spore ilości akcji bez zwyżki kursu
  • Re: Hubtech—AT + Wyniki Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2025-09-16 o godz. 10:35 ~Klakier napisał(a):
    > W ten sposób można kupić spore ilości akcji bez zwyżki kursu

Jeśli ta teza jest słuszna, to by znaczyło, że nadal jeszcze "ulica" jest skłonna sprzedawać akcje po taniości. Dlatego właśnie chwilę wcześniej napisałem, żeby się zastanowić przed zakupem tych akcji, żeby najlepiej kupowali Ci, którzy nie będą chcieli zaraz się z tymi akcjami rozstawać. To by było rozsądne.
  • Re: Hubtech—AT + Wyniki Autor: ~Piotr [5.173.160.*]
    Teorii było już tu bardzo dużo i niekoniecznie muszą się sprawdzać, ale uważam, że po coś lub dla kogoś kurs trzymają na tym poziomie. Trwa to bardzo długo, a czasami widać, w jakim przedziale jest ustawiony automat.
[x]
HUBTECH -0,37% 0,27 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.