Nie mam takiego infa. Miałem trzymać po sesji ale się wiercisz to łap. Raz że to takie miejsce gdzie komunikaty powinny iść, a dwa, że sądzę że kręcił się z tym przesuwaniem raportu bo z czymś to sobie zgrywał. Ot, cała tajemnica, ale jestem mocno pewny swego
aha - czyli Twe "wiem, że będzie ESPI" - wynika z "chciejstwa? tak jak targety kursu? Niezły ściemniacz z Ciebie. Czyli nie ma na co czekać. Lepiej takich głupot nie wypisuj więcej bo jeszcze ktoś to weźmie za "celowe wprowadzanie w błąd"...a na co Ci to;)
W ogóle twoje straszenie mnie nie rusza. Tak samo jak i na kursie. Chcesz to wierz, nie to nie. A jeśli mam rację, a mam, to dziś powinien być docisk na kursie, żeby wychlodzic wskaźniki, po to by po sesji wjechało espi i jutro kierunek 16zl. Jest to też ważne w tym miejscu dlatego, żeby groszolapow strącać
Nie będzie żadnego dziś Espi krętaczu, takich jak ty, to ja już przerabiałem na wielu spółkach, był taki, co na Mabionie obiecywał 1000zł za ajcje, miał swoich wyznawców, którzy mu wierzyli, było wielu innych podobnych do ciebie. Możesz mieszać w głowie amatorom, ale cała reszta się z ciebie nabija
Pewnie upłynnia swój pakiet więc nagania jak może albo należy do drugiej grupy - ma nadzieję, że z małego pakietu zostanie milionerem. Na każdej spółce takie osobniki się zdarzają - troll jak cygan tylko nagania w drugą stronę ;) choć ja czekam na to pewne ESPI! BA - miały być 2 xD