• Pisałem Autor: ~Olo [5.173.222.*]
    Jak zauważyliście gra na spadki więc odbije jak dojdzie do 10 groszy
    Pisałem jak dojdzie do 10 bedzie odbijać
    Więc jak boisz się stracisz sam mysl
  • Re: Pisałem Autor: ~Ella [62.141.220.*]
    Tobie już dawno odbiło pytanie czy jesteś tego świadomy czy tylko próbujesz nieudolnie kreować rzeczywistosc
  • Re: Pisałem Autor: ~greg [31.60.69.*]
    Słabe to naganianie, na poziomie przedszkola. Oczywiście, że może spaść, na tej spółce to normalne, ale to lepiej dla kursu w dłuższej perspektywie.
  • Re: Pisałem Autor: ~Olo [5.173.222.*]
    Spoko ja nie nagaduje na spadki
    Albo pojdzie taka nisko a koniec wrzesnia zawiesza spółkę
  • Re: Pisałem Autor: ~greg [31.60.69.*]
    Co ty piszesz za głupoty. Jak zawieszą to odwieszą. Spółka ma zero zadłużenia jak mało która i jest wartością samą w sobie. Idealna do wprowadzenia jakiegoś podmiotu na rynek bez zbędnych formalności. Kupuj póki masz taką szansę, bo za niedługo będą dużo wyższe poziomy.
  • Re: Pisałem Autor: ~Ella [62.141.220.*]
    Olo spoko nie naganiasz piszesz tylko pozytywnie i widzisz to czego inni nie widzą. Smutne życie pisać żeby się sprawdziło i żeby zarobić na lepsze TV.
  • Re: Pisałem Autor: ~Dnss [5.173.26.*]
    To kup sobie snickersa za pieniądze, które ocalisz. Altruisto:)
  • Re: Pisałem Autor: ~Analityk [109.243.130.*]
    Tu faktycznie może być grubsza rozgrywka i przejęcie przez jakiś podmiot czyli wejście na GIEŁDE JUZ DZISIAJ RACZEJ WZROSTY
  • Re: Pisałem Autor: ~Ella [176.109.167.*]
    Drogie dziecko jakie pieniadze jakie ocalisz? Mała część mojego portfela jest wrzucona na NC i sobie czeka odpali to odpali njie to nie nie ma to zadnego wpływu na moja sytuacje finansową. Zarabiem miesięcznie z działalności więcej niz mam włozone w tę spółkę. Miłego dnia drobny dorobkiewiczu
  • Re: Pisałem Autor: ~Dnss [5.173.26.*]
    Jesteś pewnY, że to do mnie miałeś napisać???
  • Re: ODP Autor: ~GrubyLoLo [185.164.142.*]
    Kwiiii...!!! :D
  • Re: ODP Autor: ~Dnss [5.173.26.*]
    Przekroczy konkretną cenę to możesz takie wpisy robić. Teraz??? Ile Ty masz lat??? 15???:ddd
  • Re: ODP Autor: ~GrubyLoLo [185.164.142.*]
    Kwiiii...Kwiiii !!! :D
  • Re: ODP Autor: ~Ella [37.30.14.*]
    Duża Klasa i niesamowity błysk intelektu. Tak na pierwszy rzut oka pierwsza be
[x]
DITIX -3,03% 0,32 2025-10-06 11:11:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.