Zawsze można liczyć na merytoryczną odpowiedź w dyskusji od kolegi...tylko skąd tyle nienawiści do każdego kto ma trochę więcej do powiedzenia?
Może to sposób żeby odwrócić uwagę od swojej pustki umysłowej?
po pierwsze nie jestesmy kolegami i nigdy nie bylismy, nie mam oszustow kolegow po drugie nie lubie zlych ludzi i nie jestem twoja rodzina zeby z toba musiec przebywac
Podziwiam twoją umiejętność odkrywania złych charakterów jedynie na podstawie cytatu z pulsu biznesu...no szacun po wieki wieków...
Trzeba być naprawdę dzbanem który widzi jedynie czubek własnego nosa żeby warczeć na wszystkich którzy potrafią wnieść do dyskusji na forum coś więcej niż plucie jadem na każdego...
Swoją drogą niezły z ciebie padalec...kolego
Realowi puszczają hamulce , bo to człowiek sfrustrowany, spięty , nerwowy. Tyle lat tutaj siedzi bez zysku, kiedy tyle spółek dookoła urosło o setki procent.
Też by ci mogła żyłka pęknąć ,Obserwator.
Należy koledze współczuć.
Bardziej należy współczuć tym którzy muszą znosić jego mądrości i wyolbrzymione ego.
Musiał biedak trafić na Obserwatora który postawił mu trafną diagnozę.
Ja też zalecam całkowity odpoczynek od forum dla frustratów jego pokroju.
brafffo :) niezly mam ubaw. Skupcie sie na kursie bo moze odjechac. Wiecej klozetowych nickow proponuje! Jak tam szkoly praw jazdy i pomorskie portale? Wspierajcie dalej ku chwale klawiatury i call center!
Wentylujcie trolliki. Kiedys to bylo 50 czerwonych lapek dostawalem w minute a teraz to co? Juz nie ma plecow, co? Sluzby specjalne z gangu olsena:)
Pisac pisac o klozetach