• dziwne sesje mamy Autor: ~zaskoczony [83.249.125.*]
    Jest jakiś obrót, ale każdy posiadacz akcji życzyłby sobie czegoś innego. Nie wiadomo czy ktoś pilnie potrzebuje kasy i wyskakuje czy odwrotnie ktoś wchodzi a mały popyt robi swoje? Obstawiam, że gruby jakby wychodził to mielibyśmy korbę a nie coś takiego. Sam już nie wiem ryzyko jest a brak komunikatów nie pomaga spółce.
  • Re: dziwne sesje mamy Autor: ~Rozczarowany [88.156.209.*]
    człowieku ty dalej tutaj , to już swe pięć minut miało , oni już nie robia instalacji , na to już runek połozył laskę terz te kilka domków nic nie zmieni idzi na roof renavation tak jak mówiłem tam umowa za umową . tam niedługo 1 zł
  • Re: dziwne sesje mamy Autor: ~zaskoczony [83.249.125.*]
    Oj, rozczarowany… a ty znowu naganiasz na swoją spółkę. Pisałem wcześniej, że zejdzie do 8 groszy – i zeszła. Nawet podałem, ile zebrałem i po ile. twoja spółka moim zdaniem nie urośnie wyżej niż 16–20 groszy i właśnie tam planuję sprzedać.
    Co z tego, że zdobywają kontrakty, skoro większość jest nierentowna? Kto dzisiaj buduje za takie pieniądze? Fotowoltaika i cały sektor OZE wcale się nie skończył – wręcz przeciwnie, to dopiero się rozwija.
    Jak widzisz, ja gram na wielu spółkach – to się nazywa dywersyfikacja. A ty, z tego co widzę, trzymasz się zawsze jednej.
    Pamiętasz te duże pakiety, które pojawiały się na rynku? Według mnie te „5 minut”, o których piszesz, jeszcze nie nadeszło. Przyjdą dopiero wtedy, gdy osiągniemy nowe ATH. Kiedy to będzie? Nie wiem. Ale wiem jedno – po obecnej cenie cały pakiet FF to około 3 milionów. Dużo czy mało? To już zależy od głównego architekta.
  • Re: dziwne sesje mamy Autor: ~Rozczarowana [37.248.173.*]
    Kupuj RRH póki tanio , i nie wysiadaj przy 16 groszy tylko przy zecie . Ni sądzę że kontrakty są nierontewne
    Inaczej by ich nie podpisywali.
  • Re: dziwne sesje mamy Autor: ~Miłosz [5.173.52.*]
    Tak wszedłem tam jak zachwalałeś I narazie mam - 35 procent od twojej rekomendacji. Ty pewnie masz - 50 bo zacząłeś strasznie po nich jechać na ich forum. Teraz trochę odbiło I leki działają to się uspokoiłes.
[x]
FOTOVOLT 0,21% 0,47 2025-11-13 12:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.