Jest jakiś obrót, ale każdy posiadacz akcji życzyłby sobie czegoś innego. Nie wiadomo czy ktoś pilnie potrzebuje kasy i wyskakuje czy odwrotnie ktoś wchodzi a mały popyt robi swoje? Obstawiam, że gruby jakby wychodził to mielibyśmy korbę a nie coś takiego. Sam już nie wiem ryzyko jest a brak komunikatów nie pomaga spółce.
człowieku ty dalej tutaj , to już swe pięć minut miało , oni już nie robia instalacji , na to już runek połozył laskę terz te kilka domków nic nie zmieni idzi na roof renavation tak jak mówiłem tam umowa za umową . tam niedługo 1 zł
Oj, rozczarowany… a ty znowu naganiasz na swoją spółkę. Pisałem wcześniej, że zejdzie do 8 groszy – i zeszła. Nawet podałem, ile zebrałem i po ile. twoja spółka moim zdaniem nie urośnie wyżej niż 16–20 groszy i właśnie tam planuję sprzedać. Co z tego, że zdobywają kontrakty, skoro większość jest nierentowna? Kto dzisiaj buduje za takie pieniądze? Fotowoltaika i cały sektor OZE wcale się nie skończył – wręcz przeciwnie, to dopiero się rozwija. Jak widzisz, ja gram na wielu spółkach – to się nazywa dywersyfikacja. A ty, z tego co widzę, trzymasz się zawsze jednej. Pamiętasz te duże pakiety, które pojawiały się na rynku? Według mnie te „5 minut”, o których piszesz, jeszcze nie nadeszło. Przyjdą dopiero wtedy, gdy osiągniemy nowe ATH. Kiedy to będzie? Nie wiem. Ale wiem jedno – po obecnej cenie cały pakiet FF to około 3 milionów. Dużo czy mało? To już zależy od głównego architekta.
Tak wszedłem tam jak zachwalałeś I narazie mam - 35 procent od twojej rekomendacji. Ty pewnie masz - 50 bo zacząłeś strasznie po nich jechać na ich forum. Teraz trochę odbiło I leki działają to się uspokoiłes.