• Brak chętnych do kupna! Autor: ~Mm [5.173.202.*]
    Zainteresowanie spółką zerową!
    Może spekuła zrobi jakiś ruch...
  • Re: Brak chętnych do kupna! Autor: ~Paweł [84.40.159.*]
    dzisiaj akurat ktoś próbował to ruszyć to góry, ale widać, że ktoś dosypuje cały czas po prawej
  • Re: Brak chętnych do kupna! Autor: ~red [188.146.140.*]
    Nie narzekajcie ,tylko sie cieszcie ,że ktoś ,kto jest tu zawieszony od dawna i oddaje akcje w cenie nominalnej, to długo nie potrwa. Najważniejsze, żeby nie brać z prawej strony a jeśli już ,to się nie rozpędzać a odda wszystko.Po zleceniach widac ,że to jedne ręce a nie stado rąk hehe
    alternatywnie automaty lub przerzucanie z wora do wora i ubieranie przed powrotem do bazy
  • Re: Brak chętnych do kupna! Autor: ~Mm [5.173.202.*]
    Nikt nie narzeka. Stwierdzam jedynie sam fakt.
    Paweł,to ze kupiłeś za kilka lub kilkanaście tysięcy polskich złotych, akcje hurtimexa i podniecasz się spadkiem przy obrocie 15 tys zł ,świadczy o tobie nie najlepiej. Obecne ruchy sa bez większego znaczenia, ewidentnie widać ,że cos się dzieje w spółce i to pozytywnego i nasze kupowanie czy sprzedawanie ,nie ma większego znaczenia.
    Trzeba czekać na porządny obrót dzienny i dopakować ile sie da do portfela .Pozdrawiam
    Dobrze, że wiesz co, po ile kupiłem i co mnie podnieca.. to co wypisujesz nie o mnie, a o tobie świadczy, pokazałeś już w innym wątku swój poziom. Naucz się czytać wykresy, umiesz włączyć kilkuletni, czy to zbyt skomplikowane? A nie czekaj.. przecież z nas kilku tu dyskutujących tylko ty wiesz co się dzieje. Zero ESPI, za to ty "wiesz".. każdy widzi kto nagania. Nara i bez pozdrowień.
    Dobrze, że wiesz co i po ile kupiłem xD To co wypisujesz nie o mnie, a o tobie świadczy, pokazałeś już w innym wątku swój poziom. Naucz się czytać wykresy, umiesz włączyć kilkuletni, czy to zbyt skomplikowane? Zero ESPI, za to ty "wiesz", że w spółce się dobrze dzieje. Kogo chcesz oszukać tym marnym życzeniowym myśleniem i naganianiem?
    Paweł puścił kleksa ;)
[x]
HURTIMEX 0,84% 0,24 2025-12-10 10:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.