Tu nie ma po co wracać, wirtualny szpital, wirtualna spółka i wirtualna gra, zobacz co dzieje się np na Wakomtku, tu takie wzrosty to abstrakcja. Ponad 5 lat temu wyszedłem z tego badziewia (21 groszy), mój zysk obecnie to paręset tys. zł, tu nadal bym GNIŁ i był w plecy. Poniekąd mój wpis jest na rękę tych od kierowania kursem, gdyż jak większość ten wrak opuści, to mogą wówczas dźwignąć kurs.
Tu jak swojego wątku nie dodasz to do innych nie dopiszesz, tak to "g" opanowali naganiacze, NIE TYKAĆ TEGO, no chyba, że inwestując swoje REALNE pieniądze chcecie mieć zyski WIRTUALNE, to tak.
w ciągu tych 5 lat kto chciał mógł na INM zarobić więcej niż niż ci się wydaje a w tym czasie na wielu spólkach można było i po 10000 wyciagnąć. myślisz, że tu ktoś siedzi tylko na jednej spółce ? hahaha
ja sam mam ich obecnie 11 a INM stanowi nawet nie 5% udziału w portfelu, dzis np. wykeszowałem 170% zysk z Medicala, kolejna spółka pięknie rośnie MBF od 2,4 zł posiadam. O innych nie napiszę, że technik-at lata za mną na forum bankiera i udaje, że też zarabia.
a co do INVENTIONu cóż...4Massa nie kupowali jak ja po 0,186 zł a kupowali po 4 zł. dziś nie kupują INM poniżej 20 groszy a za niedługo mogą kupować i będą kupować powyżej 2 zł...bo taka to giełda
https://zapodaj.net/plik-rVXImQE2W5
ważne, że ja wiem ile powinna być warta spółka, tacy jak ty dowiedzą sie na poziomach kilka razy wyższych