tak, tak ja tam sprzedałem bumech zarobione kilkaset k i wchodzę w jsw , bo widzę co sie dzieje. 27 tys akcji pakiet to pewnie Grażynka z Pabianic sobie kupiła po 22,56, żeby starcić
Dnia 2025-09-15 o godz. 10:25 ~145 napisał(a): > tak, tak > ja tam sprzedałem bumech zarobione kilkaset k i wchodzę w jsw , bo widzę co sie dzieje. > 27 tys akcji pakiet to pewnie Grażynka z Pabianic sobie kupiła po 22,56, żeby starcić
Mam więcej i się nie chwalę. Przy pierwszym haśle o upadłości.....dodruku robię PKC i nie patrzę ile straciłem.
ale tak, zamkną jedyną kopalnie węgla koksującego, bo po co to komu potrzebne. Widziałem nowe projekty plastikowych prętów zbrojeniowych, wiatraków, samochodów i maszyn, a już te plastikowe podciągi i dwuteowniki to poezja sama w sobie. miałem dokupić dziś, ale szukam spółki, która produkuje plastik i tam zainwestuje all in
czeka ją restrukturyzacja, która to własnie sie odbywa. Pieski szczekają i pilnują forum, każdy merytoryczny wątek zalewany bzdurami, ale za to wam płacą.
i dlatego właśnie dokupuje powolutku, akumulując i trzymając zapas gotówki jak zrobicie zjazd pozdrawiam i mam duzo czasu i gotówki :)
...@145 dyskutować z short-nagonką :-)) Ale może masz chwilę czasu i brak rozrywki :-)) mnie ostatnio bardzo bawią ich wpisy - naprawdę. Nie będę nawet mówił co mnie bawi najbardziej, bo może zmienią narrację i wtedy będę miał mniejszy fun :-)) Wystarczy popatrzeć na kurs Teraz to już nawet nie ma skoków większych niż 2%-3% od min do maksimum - nie mówię o dziennej zmianie kursu bo ta zwykle nie przekracza 1% Dla mnie dbanie o płaski przebieg zmian kursu wygląda na to, że nawet boją się "kolarzy" No bo jakby "kolarze" za dużo chapsnęli, to jak potem odrobić straty ? trzeba by odpuszczać kurs w górę. Czyli znowu straty :-))