• Chmura Autor: ~111 [31.182.241.*]
    Jak przejdziemy to jedziemy !
  • Re: Chmura Autor: ~111 [31.182.241.*]
    Robimy wolumen
  • Re: Chmura Autor: ~111 [37.225.43.*]
    Dorze idzie.
  • Re: Chmura Autor: ~Adam [37.30.12.*]
    A nagony za wszelką cena zbijają kurs...
  • Re: Chmura Autor: ~Piotr [94.254.173.*]
    Trzeba poświęcić sporo akcji, żeby utrzymać kurs na tym poziomie oczywiście, zakładając, że akcjonariat nie sprzedaje. Mając jednak np. akcje prezesa IB, który jest pod progiem, można sprzedawać i się tym nie martwić. To jest gra, której mniejszościowy akcjonariat nie jest w stanie wygrać.
  • Re: Chmura Autor: ~111 [37.225.1.*]
    Poczekamy , zobaczymy . Źle to nie wyglada.
  • Re: Chmura Autor: ~Piotr [5.173.186.*]
    Fakt, obroty trochę lepsze.
  • Re: Chmura Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2025-09-16 o godz. 15:44 ~Piotr napisał(a):
    > Trzeba poświęcić sporo akcji, żeby utrzymać kurs na tym poziomie oczywiście, zakładając, że akcjonariat nie sprzedaje. Mając jednak np. akcje prezesa IB, który jest pod progiem, można sprzedawać i się tym nie martwić.

To by była "ciekawa" strategia, gdyż jakkolwiek sprzedawaliby te akcje z zyskiem, to jednak nie za dużym (no bo wiadomo - maliniakowe "+ inflacja"). A mogliby odpowiednie działania przedsięwziąć, aby kurs rósł powoli, ale stabilnie do góry (tak, ta spółka ma jak najbardziej fundamenty pod to) i później mogliby sprzedawać te akcje za dużo więcej. Także scenariusz poświęcania akcji możliwy, tylko dziwny jednocześnie.

> To jest gra, której mniejszościowy akcjonariat nie jest w stanie wygrać.

Póki są tacy z "ulicy", którzy są skłonni sprzedawać po obecnych cenach, to NA PEWNO nie do wygrania. A w innym przypadku, to już kto wie - do sprawdzenia :-)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.67.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [169.197.85.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Chmura Autor: ~Adam [89.64.67.*]
    Na szczęście mam tylko jedną spółkę z Nc i po tym, co tu zobaczyłam ostatnią. Nie widzlałem na żadnej spółce takich numerów, żeby tak dołować kurs i tak zasypywać każdy wzrost. W sumie szkoda, bo coraz lepiej zarabiają i dlatego uważałem, że to nie tyle był zły wybór z tą inwestycją co zupełnie nie wziąłem pod uwagą, z jakimi ludźmi z zarządu mam do czynienia. Tak bywa. Może przyjdzie kiedyś hossa i człowiek wyjdzie na swoje, albo spadnie nisko jakaś spółka dywidendowa, którą mam to sprzedam bez żalu.
    Prognozy aktualne.
    Poczekajmy z zachwytami do końca sesji
  • Re: Chmura Autor: ~111 [37.225.9.*]
    Jest oporem !!!
    Obroty są większe, ale zasypują wszystko.
    0.27-0,276
    0,277 jest ok (wyjście z chmury).
[x]
HUBTECH 6,09% 0,24 2025-12-23 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.