I po co wypisujesz te bzdury i denerwyjesz ludzi. Wszystko dzisiaj ładnie rośnie a ten gniot jak zwykle na czerwono. Ponoć akumulacją na potężną skale piąty rok. Kupa śmiechu.
rzeczywisćie , kolejne 2 dni znowu po 30 tys pobrań, czyli dokładnie tyle ile ma protoplasta Hunting Sniper. A TH jest na rynku 2 miesiące. Jeśli czegoś nie spieprzą to moim ma zadatki na 2gi tytuł zaraz po FC i to szybciej niz zakładaliśmy...
Nie wiem czy odnotowaliście. ST już pokazuje TH w kategorii free 22 pozycja. W kategorii grossing 75 . WOH na to potrzebował roku czy nawet więcej . TH w trzecim miesiącu od debiutu . Oby tak dalej!!!
Co do monetyzacji, to powiem co zauważyłem, ponieważ gram w tę gierkę. Nawet założyłem klan "akcjonariusze TSGames" :-) Na razie jestem w nim sam :-). Otóż grając w TH, co kilka pojedynków trafiam na osoby, które strzelają amunicją "Constitiution day", czyli kupiły pakiet. Więc gotówka płynie. Najtańszy pakiet w tej ofercie to 21 zł.
Sam robiłem już 2 razy zakupy ,jestem na 9 mapie. Chcesz być lepszym ,trzeba wydać na skrzynki ulepszanie broni czy lepsza amunicja. Jak nic nie spier... to ta gra jeszcze będzie przed FC Już zarabia całkiem nieźle jak na trzeci miesiąc od debiutu. Zobaczymy jak przekroczy 5mln pobrań ,jak to się przełoży na przychody!!!