• CZAS DOKUPIĆ AKCJI , Autor: ~INWESTOR [31.60.86.*]
    JEST JESZCZE TANIO,,,,
  • Re: CZAS DOKUPIĆ AKCJI , Autor: ~INWESTOR [31.60.86.*]
    CZAS NA ODDANIE POŻYCZONYCH AKCJI TUŻ TUŻ,,
  • Re: CZAS DOKUPIĆ AKCJI , Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    Oczami nie podniesiesz notowań.
    Ładować tani papier!
  • Re: CZAS DOKUPIĆ AKCJI , Autor: ~BocwanaKing [79.124.108.*]
    Dnia 2025-09-15 o godz. 21:34 vincent_v napisał(a):
    > Oczami nie podniesiesz notowań.
    > > Ładować tani papier!

ładował to cię ten tym w lesie, który cie spotkał przywiązanego do drzewa, tak że oczami przewracałeś hahaha

• Re: CZAS DOKUPIĆ AKCJI , Autor: ~BocwanaKing [173.209.49.*]
    Dnia 2025-09-14 o godz. 16:47 ~INWESTOR napisał(a):
    > JEST JESZCZE TANIO,,,,

Ale będzie jeszcze taniej, więc warto poczekać. Ale ty kupuj.
  • Re: CZAS DOKUPIĆ AKCJI , Autor: ~inwestor [31.60.86.*]
    ja kupiłem a ty ?
    Bocwana ma kupić akcje? To bieda, interes mu upada bo pozamykali na zadupiu większe zakłady pracy.
    Dnia 2025-09-18 o godz. 08:38 ~inwestor napisał(a):
    > ja kupiłem a ty ?

No właśnie widzę, że kupiłeś:

Wolumen obrotu:
    5 800 szt.
    Wartość obrotu:
    3 082 zł
    Liczba transakcji:
    3

To chyba teraz już możesz odwołać Wronę z funkcji prezesa zarządu :)
    Wrona to mi jest potrzebny na stanowisku. Nie po to generowałem stratę, żebym go szukał na Berdyczowie:) Właśnie będę uzgadniał termin spotkania z nim, haha
    Dnia 2025-09-18 o godz. 11:53 vincent_v napisał(a):
    > Wrona to mi jest potrzebny na stanowisku. Nie po to generowałem stratę, żebym go szukał na Berdyczowie:) Właśnie będę uzgadniał termin spotkania z nim, haha

Pewnie zaraz jak się spotkasz z Trumpem to przyjdzie kolej na Wronę (swoją drogą pewnie da ci "bezpysk" za to co tutaj o nim pisałeś), pozdrów w tym Rybniku również Napoleona :) I jak to generowałeś stratę jak cały czas wypisujesz jak to zarabiasz kupując za 6 zł a oddając za 60 groszy :)
    Btw zapomniałeś się przelogować i napisałeś do mnie z Bocwańskiego zamiast z Investora. Aha jak już będziesz gadał z tym Napoleonem, to wspomnij lekarzowi że sam z sobą piszesz pod wieloma nickami.
  • Re: CZAS DOKUPIĆ AKCJI , Autor: ~DonS [81.30.128.*]
    Dnia 2025-09-18 o godz. 12:27 ~BocwanaKing napisał(a):
    > Dnia 2025-09-18 o godz. 11:53 vincent_v napisał(a):
    > > Wrona to mi jest potrzebny na stanowisku. Nie po to generowałem stratę, żebym go szukał na Berdyczowie:) Właśnie będę uzgadniał termin spotkania z nim, haha
    >
    >
    > Pewnie zaraz jak się spotkasz z Trumpem to przyjdzie kolej na Wronę (swoją drogą pewnie da ci "bezpysk" za to co tutaj o nim pisałeś), pozdrów w tym Rybniku również Napoleona :) I jak to generowałeś stratę jak cały czas wypisujesz jak to zarabiasz kupując za 6 zł a oddając za 60 groszy :)
    > Btw zapomniałeś się przelogować i napisałeś do mnie z Bocwańskiego zamiast z Investora. Aha jak już będziesz gadał z tym Napoleonem, to wspomnij lekarzowi że sam z sobą piszesz pod wieloma nickami.

Nieźle vincent, po raz kolejny złapany na tym że piszesz sam z sobą z wielu nicków. No w końcu musisz sam siebie pochwalić i przyznać sobie rację, skoro nikt inny nie chce. Teraz już rozumiem dlaczego mi cały czas wciskasz, że jestem "Helmut" :)
    Po prostu wmawiasz innym to co sam robisz. A tak przy okazji czujesz już na karku oddech 24 września i "bogactwo" z nim nadchodzące?
    helmut, nie dałem radę przebrnąć nawet 1/4 tego co napisałeś, ale nie dziwię się, że zwiedziłem Rybnik, Tworki i pewno inne sanatoria dla uśmiechniętych:)
    Współczuję też diagnozy, deformacji płata czołowego przedniego:(
  • Re: CZAS DOKUPIĆ AKCJI , Autor: ~BocwanaKing [5.253.206.*]
    Dnia 2025-09-18 o godz. 21:41 vincent_v napisał(a):
    helmut, nie dałem radę przebrnąć nawet 1/4 tego co napisałeś, ale nie dziwię się, że zwiedziłem Rybnik, Tworki i pewno inne sanatoria dla uśmiechniętych:)
    Współczuję też diagnozy, deformacji płata czołowego przedniego:(

> helmut, nie dałem radę przebrnąć nawet 1/4 tego co napisałeś,

no nie dałeś, bo tekst powyżej dwóch zdań cię przerasta (zwłaszcza z deformacją płata czołowego przedniego)

>>ale nie dziwię się, że zwiedziłem Rybnik, Tworki i pewno inne sanatoria dla uśmiechniętych:)

no ja też się nie dziwię, że zwiedziłeś te miejsca, tylko zdziwiłem się że cię z nich wypuścili.
    rozumiem że w ten sposób tłumaczysz to że piszesz sam z sobą z wielu nicków.

>>> Współczuję też diagnozy, deformacji płata czołowego przedniego:(

no też ci współczuję

A czyje to nicki kutany(amasie
    BocwanaKing
    DonS
    Gregory
    Moje czy twoje g(ąbie?
    I tak najbardziej pasował ci podrafomskijamnik
  • Re: CZAS DOKUPIĆ AKCJI , Autor: ~DonS [81.30.128.*]
    Dnia 2025-09-18 o godz. 22:29 vincent_v napisał(a):
    > A czyje to nicki kutany(amasie
    > > BocwanaKing
    > > DonS
    > > Gregory
    > > Moje czy twoje g(ąbie?
    > > I tak najbardziej pasował ci podrafomskijamnik

Ty dwubiegunowiec, DonS to jest mój nick od kilku lat, którego tylko używam i nie mam żadnego innego, to że ci się mieszało we łbie i żeś mi wmawiał że jestem Helmut albo Akcjoinm to jest tylko i wyłącznie wytwór twojej chorej głowy. Wystarczy popatrzeć na IP. Ja nie piszę vincent tak jak ty z kilku nicków na tym samym IP :)
  • Re: CZAS DOKUPIĆ AKCJI , Autor: ~BocwanaKing [5.253.206.*]
    Dnia 2025-09-19 o godz. 15:30 ~DonS napisał(a):
    > Dnia 2025-09-18 o godz. 22:29 vincent_v napisał(a):
    > > A czyje to nicki kutany(amasie
    > > > BocwanaKing
    > > > DonS
    > > > Gregory
    > > > Moje czy twoje g(ąbie?
    > > > I tak najbardziej pasował ci podrafomskijamnik
    >
    >
    > Ty dwubiegunowiec, DonS to jest mój nick od kilku lat, którego tylko używam i nie mam żadnego innego, to że ci się mieszało we łbie i żeś mi wmawiał że jestem Helmut albo Akcjoinm to jest tylko i wyłącznie wytwór twojej chorej głowy. Wystarczy popatrzeć na IP. Ja nie piszę vincent tak jak ty z kilku nicków na tym samym IP :)

To Ty nie wiesz, że to nie vincent? To ktoś inny ale na tej samej "podsieci" z tym samym IP co vincent :)
    Jest jeszcze jedna opcja, że to mu pisze sam bez wiedzy vincenta ten telefon, który mu wszystko źle poprawia :)
[x]
OZECAPITAL -5,06% 0,45 2026-04-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.