• Decydujący czas przed nami. Autor: ~Onn [37.31.22.*]
    Zostały niecałe dwa tygodnie do raportu, który mniej wiecej wszyscy wiemy jak bedzie wyglądał. Po ostatnim odpisie bedzie słabiej niż byśmy chcieli ale i tak bedzie najlepiej w historii. Bardziej niz na ten raport czekam na info o strategi i ogłoszenie dat konsol multi itd. Od 7 tygodni nie było żadnego patcha( to najdłużej w histori) czyli szykują coś bardzo dużego prawdopodobnie na jesienną wyprzedaż. Wolałbym żeby promka sie zaczęła przed oficjalną jesienną wyprzedażą, ale zobaczymy. Gra jest cały czas tak naprawdę w Early Access i potrzebuje contentu na już, szczególnie multi. Czekam na zapowiedź jakiegoś konkretnego DLC. Zdenerwował mnie trochę ten odpis ale generalnie jestem bardzo dobrej myśli.
  • Re: Decydujący czas przed nami. Autor: tigerek77 [31.0.62.*]
    Jesienna wyprzedaż Steam jest od 6 do 29 września więc nie mają tu już zbytniego pola do manewru. Następnym Festiwalem jest Next Festiwal w dniach 13-20 październik. Jest to Festiwal DEMO Gier i wjadą tu zapewne z Demo Pizzy Slice. Obstawiam, że rownieź w tym terminie wjedzie rozwinięcie contentu JDM poprzez wprowadzenie 2 czesci z RoadMapy. Zawsze zapowiadali wcześniej wypuszczanie większych patchy więc niedługo również ukaże się o tym info. Obstawiam, że będzie to w okolicach podania raportu. W ostatnim wywiadzie sprzed tygodnia Producent JDM zapowiada bardzo ciekawe niespodzianki w październiku i listopadzie więc uzbrójcie się w cierpliwość. Dobrze myślisz mówiąc, że będzie to coś wielkiego, obstawiam, że będzie to początek MULTI. Dlatego ostatnio nie wypuszczają na zewnątrz żadnych informacji.
  • Re: Decydujący czas przed nami. Autor: ~Hodorr [37.31.6.*]
    Troszkę się pomyliłeś, jesienna wyprzedaż Steam jest od 29 września do 6 października. Steam Next Fest tak jak mówiłeś 13-20 październik.
    Zgadza się jak piszesz, bazowałem na dużo wcześniejszym wpisie na Steam, który podawał taką datę.
  • Re: Decydujący czas przed nami. Autor: ~od1993 [84.40.235.*]
    jestescie troche jak kibice jakiejs trzeciorzednej druzyny marzacej o lidze mistrzow wiara czyni czuba cuda raczej rzadko. a tak na powaznie multi nic nie zmieni jedyne co moze pomoc to konsole a to raczej niepredko
    Będzie Multi, bedą też i konsole. Będzie rownież i JDM 2. Wszystko po kolei a mnie się tu nigdzie nie spieszy ;-)
  • Re: Decydujący czas przed nami. Autor: ~Bromer [83.29.161.*]
    To urocze, gdy komuś nie idzie inwestowanie zmienia się szybciutko w inwestora długoterminowego, dobrze to robi dla psychiki, c'nie tigus? (:
    A my już mieliśmy pisać do: Ktokolwiek widział, Ktokolwiek wie... Gdzie byłeś jak Ciebie nie było? Słuchy chodzą, że wszedłeś w spółkę z Karolkiem i razem już naganiacie. Musisz wybierać Brum Brumek my albo on ;-)
  • Re: Decydujący czas przed nami. Autor: ~Bromer [83.29.161.*]
    Ojjj, raport chyba będzie kiepski co? A tak naganiales, że pod koniec września zmienia wajchy (: no nie wyszło, jak zwykle w twoim wypadku (:
    Nie podni3caj się aż tak Brum Brumek, poczekaj do tego końca września
  • Re: Decydujący czas przed nami. Autor: ~Bromer [188.146.134.*]
    Czekam z niecierpliwością, wtedy już będziesz takim pięknym powieszonym na haku wiecznym longtermem (:
  • Re: Decydujący czas przed nami. Autor: ~JoJo [94.254.224.*]
    Ja jednak myśle, że multi może tu namieszać. Ogólnie wydawanie scigalki bez multi mi nie pasowało od poczatku dlatego zawinałem sie przed premierą. Multi przyciagnie graczy na dluzej, zwiekszy znaczaco peak. Gralem w ta gre i jest naprawde git, ale po 12 h nie ma co robic. Jak wydadza multi dorzuca fajne tryby, konkursy, nagrody np unikalne czesci, stickery, kustomizacje felg, itd to wracam zeby pograć na 100%. Jest duza spolecznosc która na to czeka. Oczywiscie to jest GIF i mogą to spie.... ale jak to ogarną to kto wie kto wie co tu sie wydarzy. Konsole to żadna tajemnica bedą lepsze oceny i zapewne wieksza sprzedaż bo gra wyjdzie juz dopracowana itd. Sory za przydługi wywód ale moim zdaniem multi moze odmienic tu wszystko.
  • Re: Decydujący czas przed nami. Autor: aczuk [178.215.205.*]
    @ "Zdenerwował mnie trochę ten odpis"

Patałachy. Bez litości i godności. Dużo w życiu widziałem, ale takiej amatorszczyzny i pogardy dla akcjonariatu to się w najczarniejszych scenariuszach nie spodziewałem. Mam nadzieję, że karma wróci i tych cwaniaków dosięgnie z nawiązką.
    Bo nazbierali sobie już bardzo.
  • Re: Decydujący czas przed nami. Autor: ~Misiek [31.61.181.*]
    https://www.biznesradar.pl/a/139596,gaming-factory-i-ultimate-games-lacza-sily-przy-pizza-slice
  • Re: Decydujący czas przed nami. Autor: aczuk [178.215.205.*]
    Niech jeszcze zrobią, żeby unosił się zapach świeżej pizzy przy graniu.
    Ale nie zrobią.
  • Re: Decydujący czas przed nami. Autor: ~Misiek [188.146.164.*]
    Best seller miejsce 467... right now
[x]
GAMFACTOR 7,04% 7,60 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.