To prawie połowa tego, co posiadam, także wybacz, ale nie skuszę się :) Zresztą żadna zmasowana sprzedaż nie powoduje obsuwy kursu. Wystarczy tylko trochę...zresztą sam widzisz, co wystarczy... :)
Ps. Ten nick, którego używasz jest mi znany osobiście, także lepiej go zmień, bo ON jest tylko jeden :)
Poziom równowagi to 0,10. Jakieś drobne wycieczki grosz wyżej albo niżej to zabawa no i szansa na to, że a nuż jakiś technik coś odkrywczego dojrzy. ;-)
Lepsze wrażenie zrobiłoby gdybyś napisał, że to niecała jedna ósma. "Prawie połowa" nie robi juz na tym forum wrażenia. :)
panowie, z jakiego załozenia wyjchodzi zarząd patrząc na kurs akcji z zamiartem emisji?
akcja nowa za 8 do tego pp 4 x 1 to już kosztuje 12 za sztukę. kto obejmie taką emisję? cudotwórca?
jeżeli pp to jest powód do wzrostów to nie ma sprawy. Wchodze w to. Ale Spółka musi się wykazać informacjami. A na dzień dzisiejszy oprócz informacji o pp ze strony Spółki to wszystko. Coś siedzi w trawie.
Taką zabawą w testowania nie zrobicie na mnie wrażenia. Wzrost ceny akcji to będzie wielkie HALOO!!!! Kto się ze mną zgadza?
wejdziesz i utopisz.
sam policz, prawo nie będzie tańsze niż 1 grosz. za 4 pp dostaniesz akcję za 8 groszy. Nowa kosztuje 12. A to że pp musi działać na wzrosty to LIPA. na ostatniej hossie tak działały SPLITY. a dzisiaj te splitowce leżą na dnie i ani dyszą.
z drugiej strony głupio by było gdyby pp było droższe od ceny akcji. Nie miało by to sensu. Według mnie będziemy mieć do czynienia ze zbiegiem okoliczności. Z tego co wiem od Spółki to w tym roku mają pojawić się pierwsze przychody ze sprzedaży kontraktu. Być może taka informacja wpłynie na zwiększenie ceny akcji. Wtedy cena akcji z pp a więc 0,08 zł będzie miała sens. Ale czy tak będzie to czas pokaże.
A zadzwoń i zapytaj, co robią (tel 022/ 3823016, odbiera sam Kunicki). Czy może jeszcze coś mógłbym dla Ciebie zrobić? :) A kolega Everest..jak to mawiają o tej krowie co dużo ryczy..hmm..