mało prawdopodobne przekazać akcje do fundacji, żeby upłynnić na rynku w przeddzień istotnych decyzji, po za tym nie jestem pewien, czy byłoby to zgodne z prawem,
A wy Inwestorzy nie wiecie jak działają fundacje rodzinne? Po co są tworzone? Ludzie odrobina wysiłku... Nie potraficie sobie sprawdzić kiedy została utworzona i przeniesiono akcje? ... Fundacja to Prezes tyle w temacie
To nie jest spółka na długi termin, tylko pod grę na sprzedaż CoolCryo. Tu się dalej nic nie zmieniło. Do certyfikacji FDA jeszcze daleko, bez ukończonych badań klinicznych nikt tego nie kupi za poważne pieniądze. CoolCryo może kiedyś sprzedadzą, ale emisja jeszcze będzie :)
12 tygodni to kupa czasu w cyklu cygańskiego taboru Według Cygana szczęśliwcami są sprzedający po 13 z bo emisja będzie po 9 Alicja zarobiła 80% marek się cudownie przemienił Max zaniemówił Bob miał wrócić na koniec września ale piecze go już pewna część ciała Góru stwierdził że szybciej się nazwać Fg Ja dziękuję za nowego tuarega Cuda !!!
Sympatyczny cyganie na emisji juz narracji nie pociągniesz to wymyślasz takie farmazony na ktore juz nikt sie nie kupi. Powiadasz ze nikt nie da przyzwoitych pieniędzy bez ukończonych badań...a co ma FDA do badań w Europie...przestań bajki opowiadać sprzęt i tak pod Amerykę szykowany przede wszystkim. A czy do certyfikacji daleka droga...czas pokaże pod koniec miesiąca mija 90 dni kto wie moze będzie niespodzianka i wszytko w czasie. Ważne ze badań nie trzeba powtarzać a papiery jakos poskładają do kupy prędzej czy pozniej
dokładnie tak, z CC celują na Stany a nie Europę. Info o wsparciu prezesa zaskoczyło kółkowiczów i czekających na emisję i teraz zostali bez akcji. Przez weekend będą się starali zobrzydzić spółkę ale nie mają mocnych argumentów.
Należy zastanowić się co należy rozumieć przez wsparcie finansowe dla ICE przez fundację: 1. Pożyczka. 2. Emisja Obligacji. 3. Czy emisja akcji bez PP dla fundacji. Jakieś pomysły inne ?
Ja nie zamierzam nic wybrzydzać, swój pakiet już mam i czekam na wyniki, trudny czas przetrwałem, zobaczymy co dalej. Ciekawi mnie zdanie innych jak to może zostać rozegrane, bo prezes już nie raz nie dotrzymał słowa.
1. Pożyczka. Pewnie na standardowych warunkach. Nic groźnego. Pieniądze Prezes ma ze sprzedaży, już zamierzchlej, pakietu akcji w transakcji pozasesyjnej. Stary temat, idzie o kilka mln zł. Obecny komunikat ma tylko jeden wydźwięk tj. bardzo dobry bo niweluje widmo emisji, a co więcej Prezes angażuje swoje środki, czyli wierzy w rychły sukces. Tu nie ma co nawet próbować tego inaczej interpretować
Emisji nie zdarzy zrobić w krótkim czasie - ogłoszenie NWZA, przeforsowanie, zarejestrowanie etc. Zaskarżenia uchwały więcej niż pewne. A kasy mało, bo zostaje niespełna 3mln zł i to na koniec czerwca. In plus działa że w raporcie stoi że nie wpłynęła do końca czerwca kasa z dotacji, choć umowa podpisana była początkiem maja. Zapewne w lipcu już ją zaksięgowali. Drugi plus to że wydatków związanych z PP czy CC też już nie mieli w 3Q, więc koszty będą niskie. Jednak kasy mało i czas nagli. Zostaje tylko pożyczka.
Jest jeszcze jeden gigantyczny plus w raporcie, hicior zapisany bardzo drobnym druczkiem, ale to zostawiam dla siebie. Weterani którzy znają spółkę powinni znaleźć bez problemu. Szukajcie a znajdziecie