• Wy tutaj Autor: ~Kozak [37.248.218.*]
    Na chwilę czy długofalowo?
  • Re: Wy tutaj Autor: ~Aaa [151.248.37.*]
    Długofalowo, po wybicu oporu kolejny 20zl, myślę że po infie z rejestracją w USA, a jak pójdzie już sprzedaż to będzie wyżej, zobaczę za rok
  • Re: Wy tutaj Autor: ~Aurus [89.77.194.*]
    Na jakiej wartości widzisz punkt oporu?
  • Re: Wy tutaj Autor: ~CalvinK [194.156.16.*]
    Czytajcie ludzie dzisiejsze info. Deklaracja wsparcia od Fundacji Rodziny :) Nie bedzie emisji :)
  • Re: Wy tutaj Autor: ~Ice [91.94.111.*]
    To czym teraz będą straszyć etatowi naganiacze na spadki? Hm..ze urządzenia nie działają?
  • Re: Wy tutaj Autor: ~aaa [151.248.37.*]
    Dnia 2025-09-12 o godz. 17:23 ~Aurus napisał(a):
    > Na jakiej wartości widzisz punkt oporu?

jak nie znasz AT, to wrzuc pytanie w Gemini albo GPT, ładnie Ci pokaze wsparcia i opory, obecnie najbliższy to 13.5 (i on jest kluczowy bo wtedy wzrost jeszcze bardziej przyspieszy ) kolejny 20 a potem juz tylko ATH, po jego pokonaniu sky is the limit
    Moje pytanie było trochę prowokacyjne. Chciałem zobaczyć co inni piszą na ten temat. Zgadza się. Pierwszy opór wynosi: 13,48 - 13,50 drugi widzę: 14,90 ,- 15,00 trzeci: 19,00 - 20,00 czwarty: 25,00 piąty: 30,00 Dalej się zobaczy. Jeśli komercjalizacja CC będzie bardzo opłacalna to kurs przebije 40 zł bez problemu. Ale to pieśń przyszłości do jednego roku.
  • Re: Wy tutaj Autor: ~Qwer [85.221.156.*]
    Masz 7 695 648 akcji. Popatrzmy, jak sie rozkłada opowiadane tu przez wielu 100 baniek zielonych.
    Daje to 12.99$ na akcje.
    Wezmy juz 13usd i przyjmijmy dalsza obniżkę wartosci $ do zlotowki, wiec 3.5
    Daje to 45.5 pln na akcje.
    Sprzedaz CC i dalszy rozwoj AC oznacza, ze kurs bedzie na poziomie conajmniej 55-60 pln.
    Jesli sprzedasz za 150M$, to masz 68.25 na akcje. Kurs moze dobic i 85-90zeta
  • Re: Wy tutaj Autor: ~Eryk [109.231.0.*]
    @Aurus
    Jaki rok,o czym Ty piszesz.
    DO 3-6 m-cy max.
  • Re: Wy tutaj Autor: ~DH [94.254.147.*]
    Szczerze winszuje wiedzy giełdowej osobom które wyceniaja wartość akcji licząc po wartości potencjalnej sprzedaży. Właśnie takich inwestorów nam potrzeba. Będziecie oddawać po 50zl po sprzedaży CC, a potem będziecie patrzeć jak będziemy handlować na kwotach 3 cyfrowych i zastanawiać się co w waszej kalkulacji było nie tak
    Do -Eryk. Napisałem nie za rok, tylko do roku, a to różnica. Poszukiwanie dobrego inwestora do zakupu CC może potrwać. Takie rzeczy nie załatwia się w 3 miesiące. Może to potrwać nieco dłużej. Ile ? Nie wiem. Nie jestem jasnowidzem. Dlatego napisałem - do roku.
  • Re: Wy tutaj Autor: ~aaa [151.248.37.*]
    Najpierw FDA, to moze potrwać do końca roku jesli beda dodatkowe wymagania.
    jakies lokalne opory nie sa wazne, 13.5, 20, a potem ATH
    widze 2 scenariusze:
    1. Przebicie juz teraz 13.5 a 20 po FDA - wybicie ATH po komercjalizacji i w zaleznosci od ceny moga 100 strzelić bez problemu
    2. Konsolidacja/korekta jeszcze i wybicie 13.5 po FDA, a 20 po komercjalizacji, w zaleznosci od ceny dojscie do ATH i ewentualne wybicie...

Drugi jest mniej prawdopodobny, za blisko są celu, nie tak jak rok temu...
    Po 13.5 wejdzie większy kapitał, a akcji jest mało...
    Po komercjalizacji, będą mieli kase na kolejne projekty, wiec bedzie tylko lepiej...

Ja chce dokupic akcji jeszcze, troche dobrałem na korekcie teraz, reszte dobiore po głębszej np w okolice 10 (mało prawdopodobne), lub po wybiciu 13.5
  • Re: Wy tutaj Autor: ~Yodyod [37.109.161.*]
    Naprawdę chcesz stosować analizę techniczną dla spółki która smooth przechodzi proces zdobycia FDA??? Już pisałem to tfuCyganowi, patrz AWM Anno domini 2020... Tu zostało kilkadziesiąt myślę że 30 dni na zbieranie... Bo jak spółka poinformuje że odp w pytaniach dnia 60 tego zostały zaakceptowane, to każdy ktoś ma więcej komórek mózgowych niż kobieta jajników będzie w ten projekt zapakowany... Ale, masz rację, w Polsce jest wiele jednokomórkowcow...
    W pon. podejrzewam że mamy 13,50zl + na otwarciu,niżej od pt. zamknięcia nie zejdzie,nie będzie domykania luk.
    Ta poniedziałkową, będzie luką startową.
    Też myślę że w poniedziałek zdecydowanie przebijamy poziom 13,50
    Do ~ Eryk. Piszesz że w poniedziałek luka się nie domknie. W Twojej wypowiedzi widzę sprzeczność. Piszesz że otworzy się w poniedziałek na 13,50, ale jednocześnie twierdzisz że kurs nie powinien spaść poniżej piątkowego zamknięcia. Czyli w domyśle może spaść do 12,66 ( ale nie niżej). Właśnie wtedy nastąpi domknięcie luki. Potem znów pewno przebije 13,50 Dobrze jakby tak się stało, bo to jest zdrowe na giełdach.
    Domykanie luk,jest często życzeniowe
    Zostało kilka do domknięcia,na xtb,oraz cdred. :)
  • Re: Wy tutaj Autor: ~DH [94.254.147.*]
    Doczytać sobie dokładnie na czym polega domykane luk. Wcale nie musi spaść na wskazane 12,66 żeby luka była uznana za domknietą
  • Re: Wy tutaj Autor: ~hetman [188.33.24.*]
    Wszyscy już widzicie 50+ co oznacza że wiekszosc sie załadowała w akcje i bedzie jeszcze testowanie i domykanie luk. Tu trzeba miesiecy cierpliwosci, wiekszosc tego nie ma i dlatego ustawiam sie na 10-11 i czekam. Sprawdzimy za miesiac czy mialem racje.
    Jeśli na globalnych rynkach nie będzie potężnego tąpnięcia, nie widzę powrotu do ceny 10 - 11 zł. Owszem korekty będą. To normalne. W poniedziałek przebijamy 13,50 i dalszy wolny wzrost. Kolejna korekta okolice 15 zł. Ale jeśli pojawi się w tym czasie cenotwórcze ESPI , korekta najbliższa może być na znacznie wyższym poziomie.
  • Re: Wy tutaj Autor: ~weteran [178.43.48.*]
    Skoro nie widzisz to z pewnością nie będzie, prawda? :-)
    Chyba mało na gpw widzieliście, sory ale co to jest zjazd 10-15% w kilka sesji, powolne krwawienie? Tyle co nic :-)
    Ja mam pakiet i drugie tyle w gotówce żeby dołożyć. Natomiast też uważam że zbyt pozytywnie się zrobiło za wcześnie :-)
[x]
MEDINICE 1,79% 12,50 2025-10-31 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.