Widać, że koledzy od niedawna na padole. Wszystko w swoim czasie, tutaj nie chodzi o miesiąc czy kwartał do przodu a kilkanaście kwartałów. Prezes wspominał kiedyś o 10 zł ale czasy się zmieniają. Włodarz wykorzysta sytuację i odda po 50 może więcej. Takie okazje nie trafiają się codziennie, powodzenia
Teraz stabilnie czekam na 20. Okazją był zakup w cenie 1 złotóweczki. Nagle kwota dobrych wakacji na cyprze jaką kiedyś zainwestowałem przerodziła sie w kwotę 6 cyfrową. Czekam na 7 cyfer Panowie i Panie.
Gratuluję dobrego wyboru ! Cieszę się że mogę w tym uczestniczyć. Jak niektórzy moi oponenci mnie znają jestem cierpliwy i czasem dostrzegam perełki na 1-2 lata przed zanim wystartują. Nie rozumiem dlaczego ich to tak boli? Niech w takich chwilach jak ta czują do siebie żal.
Ja kupowałem zremb jak był jeszcze po 4.7. Miałem wtedy kasę tylko na 5000 akcji. Kręciłem kółeczka do 8.30. Z 5000 zrobiło się 14600. Chwilowo rezygnuje z kółeczkek bo sytuacja się zmienia dynamicznie, w każdej chwili może być odcięcie.