• Koniec korekty? Autor: rcicho [77.89.75.*]
    Dziś powinna być ta przełomowa sesja, ktora powinna zakończyć miesięczną korektę (spadek z poziomu 0,2890). Po wczrajszym niedużym spadku do poziomu 0,2620zł wydawało się że dziś mogą inwstorom puścić nerwy i rozpocząć krótką ale paniczną wyprzedaż. Nic takiego nie nastąpiło a wręcz przeciwnie na razie jesteśmy na plusie i momentalnie było 0,2690zł. Jest to bardzo optymistyczne. Widać że podaż już jest bardzo słaba, każdy nerwowy sprzedał papiery Huba. Przyszły tydzień zapowiada się dobrze ale zobaczymy jakie będzie zamknięcie jest szansa nawet na przebicie tych 30gr a to oznaczać będzie start rakiety. Jutro wrzucę jakiś wykres.
  • Re: Koniec korekty? Autor: ~InżynierMaliniak [162.251.62.*]
    wykres może być "jakiś", on ma tyle do faktów co siodło do świni.
    Póki co nie ma obrotów rzędu kilkuset tysięcy złotych, a bez tego nie ma co gadać o zzmianach.
  • Re: Koniec korekty? Autor: rcicho [77.89.75.*]
    Nie sądzisz jednak że robi się ten wariant który wrzuciłem tu na forum kilka dni temu tj. wariant trójkąta rozszerzonego z wybiciem w górę? Z tym, że miało dojść do 0,26gr na zamknięciu ale doszło do 0,2620 i się odbiło. Podtrzymuję, że jak dobrze pójdzie to w przyszłym rygodniu atakujemy 0,30zł. Wykres sprzed kilku dni: https://imgur.com/a/mkYO9SU
  • Re: Koniec korekty? Autor: ~InżynierMaliniak [23.154.136.*]
    Dnia 2025-09-12 o godz. 13:09 rcicho napisał(a):
    > Dziś powinna być ta przełomowa sesja, ktora powinna zakończyć miesięczną korektę (spadek z poziomu 0,2890). Po wczrajszym niedużym spadku do poziomu 0,2620zł wydawało się że dziś mogą inwstorom puścić nerwy i rozpocząć krótką ale paniczną wyprzedaż. Nic takiego nie nastąpiło a wręcz przeciwnie na razie jesteśmy na plusie i momentalnie było 0,2690zł. Jest to bardzo optymistyczne. Widać że podaż już jest bardzo słaba, każdy nerwowy sprzedał papiery Huba. Przyszły tydzień zapowiada się dobrze ale zobaczymy jakie będzie zamknięcie jest szansa nawet na przebicie tych 30gr a to oznaczać będzie start rakiety. Jutro wrzucę jakiś wykres.

Ta podaż bardzo słaba, a kurs nie rośnie od zakupów ? czy ja czegoś nie rozumiem w tej analizie technicznej ?

• Re: Koniec korekty? Autor: rcicho [77.89.75.*]
    Proste pisałem że opór gdzie uaktywni się podaż to linia trendu spadkowego nieco poniżej 0,28zł i do niej dziś dotarliśmy, lekko na moment przekroczyliśmy po czym do glosu doszła silna podaż i nastąpiło cofnięcie. Ten spadek trochę za mocny. Na świecach to wygląda bardzo nieładnie tak jakby była ostra dysrtybucja akcji. W trendzie bocznym, w konsolidacji świece i wskażniki jednak generują bardzo mylne sygnały i należy zachować ostrożność i zbytnio się nie przejmować. Zobaczymy co będzie jutro a będzie ciekawie. Wykres https://ibb.co/4gD1BW99
  • Re: Koniec korekty? Autor: ~Piotr [5.173.194.*]
    Nie martw się nikt nie brał na poważnie tej optymistycznej wersji o wzrostach to i nikt nie będzie się przejmował jak nagle wykres będzie pokazywał spadki, ale musisz wyjść z jak najniższą stratą. To nie rynek główny, żeby wykres miał tu znaczenie. Tu liczą się tylko informacje, a ich nie ma.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.67.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Koniec korekty? Autor: ~InżynierMaliniak [169.197.85.*]
    Dnia 2025-09-16 o godz. 18:43 rcicho napisał(a):
    > Proste pisałem że opór gdzie uaktywni się podaż to linia trendu spadkowego nieco poniżej 0,28zł i do niej dziś dotarliśmy, lekko na moment przekroczyliśmy po czym do glosu doszła silna podaż i nastąpiło cofnięcie. Ten spadek trochę za mocny. Na świecach to wygląda bardzo nieładnie tak jakby była ostra dysrtybucja akcji. W trendzie bocznym, w konsolidacji świece i wskażniki jednak generują bardzo mylne sygnały i należy zachować ostrożność i zbytnio się nie przejmować. Zobaczymy co będzie jutro a będzie ciekawie. Wykres https://ibb.co/4gD1BW99

Wiesz co, każdy twój wpis to start od nowa. "po czym do glosu doszła silna podaż i nastąpiło cofnięcie". Skąd, przecież nieco wyżej pisałeś "Widać że podaż już jest bardzo słaba, każdy nerwowy sprzedał papiery Huba" :))))

A tygodnie lecą lecą lecą i podziękowań nie ma :)))

• Re: Koniec korekty? Autor: ~Klakier [188.33.28.*]
    Cwaniaczku Maliniak ja Chcę kupić tak jak doradzałeś za 19 groszy
  • Re: Koniec korekty? Autor: ~InżynierMaliniak [169.197.85.*]
    Dnia 2025-09-16 o godz. 19:43 ~Klakier napisał(a):
    > Cwaniaczku Maliniak ja Chcę kupić tak jak doradzałeś za 19 groszy

Z chceniem to uważaj. Jeden taki zachciał to jej brzucho urosło.
  • Re: Koniec korekty? Autor: ~Roz [83.29.219.*]
    Malina rozlicza czasz gościa który jest tu miesiąc. Rozlicz siebie za 19 groszy, a nawet kiedyś pisałeś o 15 czy 12. Miało już być to ponad 2 lata temu.
  • Re: Koniec korekty? Autor: ~Tadek [91.150.197.*]
    e tam on myśli że pier na forum zbudował autorytet hahaha a jest pośmiewiskiem. The bill wypiera się swoich wątków jak naganiał
[x]
HUBTECH 0,82% 0,25 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.