Nie, ja nie sypię. Po za tym specjalnego sypania nie widzę. Ktoś kupuje a inny sprzedaje taka natura giełdy. Tup`a jak kiedyś sypnę to nie bedziesz miał złudzeń, że to ja a nie ktoś inny. W sumie to uważam, że i tak Tup spadł niewiele więc mamy szczęście :P.
P.S. Jeżeli ktoś miał tex to mam nadzieję, że tex sprzedaliści wtedy kiedy pisałem.
Teraz mam mieszane uczucia co do tej spółki ale sytuacja wygląda coraz lepiej.
Miałem Tex. Kupowałem średnio po 7 zł i jak wyszedł powyżej 10 zł to ustawiłem stopa na 10 zł. Sprzedał się więc już nie mam. Teraz mam tylko spółki z WIG20 i obserwuję głównie duże spółki, chociaż skłamałbym gdybym powiedział, że nie patrzę też na mniejsze spółki.
Jak tam techmex pozbyles sie, ciekawie to nie wyglada, za to na TUPie jakies pakietowki sie pojawiaja, ciekawe czyja to gra, w kazdym badz razie przerwala ostatnio panujacy marazm na tupie, moze cos sie ruszy w kierunku 10 zeta, pozniej powinno byc juz łatwiej , nie raz to przerabialem, cena niska zainteresowania praktycznie brak, ale jak rusza na zakupy to sie bedzie kurzyło
Mówisz. Może i masz rację, jest też taka możliwość, że ktoś buduje sobie ładny trójkącik na wykresie pod wybicie po infie o planie zagospodarowania na Siewierz. W końcu gdzieś czytałem, że zmiana planu ma być na jesieni. Kto wie? Ja jednak przez TUP mam trochę zszargane nerwy więc spokojnie go obserwuję siedząc na większych spółkach i może wrócę dopiero wtedy jak naprawdę wystrzeli.
O w koncu milion pln obrotu, cos zaczyna się dziać, czekam na kolejne 5 minut tupa jak bedziemy szli po 10-20% dziennie, nastaną te piekne czasy zobaczycie