Nigdy więcej Lubawy, tak długo wisiałem na 12zł że aż mnie wk....wił i sprzedałem przy 9 a ten gniot poszedł. Będe omijał z daleka. Życzę wam lepszych inwestycji niż moja. A miałem te go z sporo ... 0000 szt
To że nie potrafisz być cierpliwy nie znaczy, że firma jest zła. Skoro nie potrafiłeś poczekać kilka miesięcy to teraz będziesz cierpiał podwójnie patrząc jak przekracza 12 zł. Nie baw się w giełdę bo masz zbyt słabą psychikę
Cierpliwość to ja mam dobrą. Mercator z 45 na 520. Było 700 ale sprzedałem jak już spadał. CCC z 60 spadło na 38 potam poszło jak widać. Tylko coś z tą lubawą nie poszło. Pozdrawiam, a ja podziękuje sobie za firmy wojenne. Jutro rozejm wszystko leci w dół, pojutrze bomba wszystko do góry trochę to nie dla mnie.
Dnia 2025-09-12 o godz. 11:43 ~Kgt napisał(a): > Nigdy więcej Lubawy, tak długo wisiałem na 12zł że aż mnie wk....wił i sprzedałem przy 9 a ten gniot poszedł. Będe omijał z daleka. Życzę wam lepszych inwestycji niż moja. A miałem te go z sporo ... 0000 szt
10 tys? xD
najlepsze interesy ... to wejść na górce i sprzedac w dole ;-)