• Nie ma pola do wzrostów Autor: ~Hue [31.60.82.*]
    Pod co niby by grać? Pod kolejne 5zl dywidendy? To już kurs ma odpowiednią wartość. Rzekomy rozwój polegający na łapaniu niedochodowych klientów generuje tylko obciążenie. Jeśli spółka nie zacznie realnie zwiększać zysków to kurs wyżej nie pójdzie. Dużo już było takich co niby się rozwijali aż do momentu jak przyszło powiedzieć sprawdzam. Tu od lat zyski stoją w miejscu.
  • Re: Nie ma pola do wzrostów Autor: ~Marta [188.212.135.*]
    Co roku lekko wyższa dywidenda i gitara. Nic więcej mi nie potrzeba. Akcje spłacone a dywidenda pokrywa z naddatkiem całoroczne wydatki :) A ty dalej pracuj na forum.
  • Re: Nie ma pola do wzrostów Autor: ~Dexter [5.184.68.*]
    Przyszła będzie 6 zł więc kłamiesz xD
  • Re: Nie ma pola do wzrostów Autor: ~Kobierzyn [94.251.165.*]
    Racja tu nic dobrego nie będzie w najbliższym czasie akcje przecietne nie przyciągaja
  • Re: Nie ma pola do wzrostów Autor: ~psychiatra [46.112.200.*]
    Wariatkowo z kobierzyna. Twoje ReadGene za to przyciąga -4.01 %. Przyciąga kramera/kwinto/ucho_śledzia/pracocholika. Obrót niecałe 1.5 k zł albo jak wolisz wielonikowcu 1.5 kg.
    A na Olimp masz lepiej?
  • Re: Nie ma pola do wzrostów Autor: ~niedźwiadek [185.172.210.*]
    Trade Republic to lepszy broker, szczególnie lepsze jest oprocentowanie wolnych środków na rachunku (ponad 4 %), a 4 zł prowizji przy obrocie akcjami- to prawi nic. Ponadto gwarancja wypłacalności to równowartość 100.000 Euro, . tyle co daje nasz BFG . W XTB jest o wiele mniej. Jak ruszy reklama , to Trade Republic odbierze XTB większość k potencjalnych klientów, a nowi dawcy kapitału to przecież podstawa tej piramidki.
  • Re: Nie ma pola do wzrostów Autor: ~ILoveFarma [45.130.202.*]
    Tak będą uciekać jak uciekli do Plus500 i Freedom. A nie czekaj, już nawet nikt o nich nie pamięta. I tyle w temacie. Wymyśl coś lepszego. Takie straszenie tu już nie działa. Zresztą przed 22,70 też nie działało hehehe
  • Re: Nie ma pola do wzrostów Autor: ~puma [37.31.60.*]
    Dnia 2025-09-12 o godz. 11:59 ~niedźwiadek napisał(a):
    > Trade Republic to lepszy broker, szczególnie lepsze jest oprocentowanie wolnych środków na rachunku (ponad 4 %), a 4 zł prowizji przy obrocie akcjami- to prawi nic. Ponadto gwarancja wypłacalności to równowartość 100.000 Euro, . tyle co daje nasz BFG . W XTB jest o wiele mniej. Jak ruszy reklama , to Trade Republic odbierze XTB większość k potencjalnych klientów, a nowi dawcy kapitału to przecież podstawa tej piramidki.

XTB ma IKE i IKZE ,nie ma prowizji od handlu akcjami wiec gdzie ty widzisz plusy TR a jesli uwazasz ze lepszy to co tu robisz ? zmykaj i handluj sobie na TR
  • Re: Nie ma pola do wzrostów Autor: ~Kobierzyn [37.31.63.*]
    Slabe to i tyle nawet skromnego plusa nie trzyma
  • Re: Nie ma pola do wzrostów Autor: ~locker [185.221.82.*]
    Dawno tu nie wchodziłem, bo XTB u mnie to stała pozycja, która leży i jeść nie woła - i raczej tych wypocin nie czytam. Nie boli mnie.. Tymczasem, tylu troli spadkowych to dawno nie widziałem :). Przed nowym rokiem mam zamiar się znowu bardziej przyjrzeć, bo wzrosty na Orlenie już się kończą - a tutaj pewnie zaczną
  • Re: Nie ma pola do wzrostów Autor: ~Kobierzyn [37.31.63.*]
    Skończył na dziennym minimum bez komentarza
  • Re: Nie ma pola do wzrostów Autor: ~Xxx [87.206.231.*]
    Dawno nie widziałeś, bo nie zaglądasz. A może jednak?
[x]
XTB -0,06% 67,08 2025-10-15 17:01:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.