• A gdzie są rzekomi włosi? Autor: ~Tadek [185.165.242.*]
    Jakoś ucichł temat wirtualnych włochów
  • Re: A gdzie są rzekomi włosi? Autor: ~Kol [5.173.170.*]
    Przypomnij ten temat, bo nie pamiętam niczego oprócz tego, że są w zarządzie i pewnie mają pomagać, aby spółka wchodziła na nowe rynki. Możesz to zauważyć, jeśli przeczytasz ze zrozumieniem ich życiorysy. Ale jak chodziło o co innego to napisz?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.14.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: A gdzie są rzekomi włosi? Autor: ~Luj [31.0.32.*]
    A gdzie ekorundap? Czy dalej trwają badania ? Aczkolwiek na tej lipie kurs mocno zwyżkowal.
    Luj, jeśli ty po tylu latach na forum nie masz takiej wiedzy to nikt jej nie ma.
    Pytanie było retoryczne . Ekorundapu nie było i nie będzie natomiast info o opracowaniu dobrze się sprzedało .
  • Re: A gdzie są rzekomi włosi? Autor: ~Kkooll [5.173.218.*]
    Nie wiem, nie byłem tu wtedy i nie mam informacji, czy z tego powodu kurs jakoś mocno dał zarobić po takich rewelacjach. Trzeba by było sprawdzić, kiedy to ogłosili i jak to się odbiło na kursie, ale za to już widzę jak dobrze na forum się sprzedaje to, że nikt nie wie, na jakim, to jest etapie albo czy w ogóle będzie. Jak zwykle na forum brak wiedzy i informacji na ten temat tu poruszane.
  • Re: A gdzie są rzekomi włosi? Autor: ~Kkooll [5.173.218.*]
    A tak z innej beczki zobacz, jak rosną spółki, które w strategię wpisują jakieś plany na temat dronów i choć osobiście wątpię, żeby coś z tego było to jednak kurs szybuje do góry, ale dzięki, że poświęcacie czas na nierokująca spółkę i jej plany. Wszak żadna inna spółka z NC nie podaje informacji mających podbić kurs.
  • Re: A gdzie są rzekomi włosi? Autor: ~Jaminadze [5.252.212.*]
    Szczerze mówiąc gdyby pojawił się ekologiczny herbicyd to byłby światowy hit ( wiadomo że randap dziś stosowany jest rakotwórczy )! Kto choć trochę ma podejście ekologiczne nie użyje randapu w swoim ogródku . Ekologiczny produkt tego typu miałby niezwykle szerokie zastosowanie od ogródków działkowych po duże gospodarstwa rolne bardzo szeroki wachlarz odbiorców . Dlatego kurs poszedł wtedy tak mocno w górę . Gdyby tu wypaliło na tej spółce to kurs złotówkowy pojawił by się bardzo szybko . Niestety brak przesłanek by coś takiego miało nadejść
  • Re: A gdzie są rzekomi włosi? Autor: ~Kooll [5.173.25.*]
    Ja jedyną informację, jaką na ten temat widziałem, czy raczej słyszałem to był webinar, ale nic więcej nie znalazłem, a więc nie wiem, czy oni dalej nad tym pracują i czy to jest jeszcze w fazie testów, czy zarzucili projekt.
  • Re: A gdzie są rzekomi włosi? Autor: ~Pozdrawiam [188.33.34.*]
    Z publikowanych informacji o herbicydzie to jedynie widziałem tą z polem. Jakoś w 2020 rozmawiałem z Łukasiewiczem na ten temat i po prostu powiedział, że etap laboratoryjny był zakończony pozytywnie i że wtedy nie zlecali testów wprowadzających na rynek. Chociaż ta informacja niewiele wnosi bo oczywistym jest, że gdyby w laboratorium nie wyszło to by nie zaczynali na polu, a o testach na polu informowali (chyba na Facebooku). Z rozmowy z pracownikiem stacji badawczej które wprowadzają tego typu produkty na rynek wiem tyle, że nawet oni nie wiedzą czyje produkty badają oraz że nikogo na swoje testy nie wpuszczą - wszystko jest zakodowane, więc jeśli testy trwają to żadnych newsów nie będzie aż do zakończenia dokumentacji dla próbek herbicydu. Raczej Ci nie pomogłem w ten sposób ale jeśli byś dzwonił do Inventionbio z pytaniem o herbicyd to możesz dać znać co powiedzą i czy rozpoczęli lub czy tylko dla jakichś konkretnych roślin jest skuteczny.
  • Re: A gdzie są rzekomi włosi? Autor: ~Kol [46.112.6.*]
    O testach na polu było coś w czasie webinaru. Łukaszewicz mówił, że testy trwają, ale ze względu na pory roku to będzie trwało dość długo. Tyle pamiętam z webinaru, ale to było chyba w 2022 roku. Od tamtej pory w zasadzie nie ma żadnych informacji ze spółki, i to nie tylko w tej sprawie. Teraz to w zasadzie zupełnie nie wiadomo, czy i nad czym pracują i co planują. Mogli by zrobić jakiś Webinar raz na rok. Pisałem do IB i Hub tech, i z tego, co wiem nie tylko ja, ale bez odpowiedzi.
    To są Włosi z Warszawy
    Tomek, jak ktoś rzuca temat, to trzeba dać mu się pochwalić wiedzą i informacjami, a nie krzyczeć. Czy Włosi ładnie wyglądają tego nie wiem, ale może mamy inny gust.
[x]
HUBTECH 1,03% 0,29 2025-11-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.