Bardzo ciekawe czasy nigdy bym nie powiedział ,że aż takie promocje mnie spotkają , i tu potwierdza się powiedzenie ,że nigdy nie jest za późno ;)) w styczniu 2022 roku zaspałem nie zdążyłem z zakupem ARCTIC , czy zrobiłem źle o tak była kaska na 70 000 akcji wówczas :)) teraz się nie spóźnię :)) i innym to samo polecam RSI MACD ale AD jest jednoznaczne na godzinowym dobra inwestycja :)) przejrzałem info o spółce na youtube prezesa posłuchałem ,popatrzyłem , ktoś tu jedzie na fali nieświadomości . Zorganizowana akcja?;))
Wróżę szybki powrót 25 pln no cóż ten spadek to jest głównie realizacja zysków i to do poziomów 10,50 po tym czasie tylko spekulacyjny kapitał który zakupy robił w cenie 11 pln , 10,50 pln biorąc pod uwagę ,że nie było żadnych większych zwyżek kursu pietwierdzonych większym popytem spekuła jedzie na minusie i to dużym ponieważ kupowanie wyżej a sprzedaż z ujemnym spread -em tworzy pustki w portfelu ;)) robienie tego na siłę jest prawie bez sensu chyba ,że się uważa ,że jest się osobą jedyną zainteresowaną zakupami ;)) no nie tak nie jest i portfelik wyczyścimy :)) 33 pl następna dywidenda przy takim kursie :))
a nie zauważyłeś aby ,że dwa kolejne kwartały były na sporym minusie a trzeci nawet wg ich deklaracji też takowy będzie . Na razie brak sygnałów poprawy w biznesie . Raczej widze tu poziomy z 2021 r. Ale nie wykluczam ,że będzie można zarobić, bo biznes jest zmienny i koniunktura pewnie wróci. Kwestia tego kiedy
Niczym nie wytłumaczysz rozwoju firmy cofając się o kilka lat do tyłu to już nie jest arctic z 2020 czy z 2022 roku a ceną ktoś próbuje sugerować ,że kilka lat rozwoju na kilku płaszczyznach poszły w niwecz , toż to zorganizowana akcja przeceny i wysówanie argumentów z kapelusza kto chce czekać niech czeka ja mam zakupić kilkanaście tysięcy akcji już zacząłem kiedy skończę okaże się może ostatnie z akcji będę kupował po 4 pln :)) i niech tak będzie kto ma kupić parę tys niech się wstrzyma , dla mnie to wymarzony czas ;)
Oczywiście byśmy się zrozumieli dobrze ,to ,że chcę kupić kilkanaście a można powiedzieć kilkadziesiąt t. akcji nie znaczy ,że będę je wyrywał i pchał ci kurs do góry , słynę z cierpliwości lisa i sprytu łasicy tak też postanowiłem odkupić twoje akcje nie maczając rąk w manipulacji zrobisz to za mnie ;)))
Dnia 2025-09-12 o godz. 13:15 ~XXX napisał(a): > Optymista przy 15 zl też sporo ich przerobiliśmy :) Przy twoich zakupach nie zapomnij sie ujawnić w akcjonariacie :)
Widocznie ci gól skoczył chłopczyku przerabiałem to nie z takimi cfaniakami :))
Jak mozna myśleć ze papier moment wróci na 25zl. Przecież tamte lata to była sytuacja nadzwyczajna na rynku papieru i dlugo takie cos może sie nie powtórzyć. Bardziej prawdopodobne jest ze tutaj kurs wpadnie w boczniaka i bedzie sie poruszać w kanale 5-8 zł.
Oh widzę sami fachowcy od emocji i wieszania na hakach :) po nickach i IP to prawdopodobnie jedna i ta sam biedna i zdradzona przez bliskich osoba ,która mieni się znawcą etapów giełdowych znana z psychologii tłumu i sercowych rozterek która nie ma znajomych i pisze sama ze sobą o mitach :))) powodzenia dziecko
Ty musisz Kris jechać na mocnym koksie! A może dasz namiary?? I tak się nie przejmuj zawsze możesz zostać detektywem! Po twojej analizie widzę że świetnie ci idzie!