Dnia 2025-09-12 o godz. 08:48 ~InżynierMaliniak napisał(a): > Dokonałem kotranalizy do analizy technicznej r-cicho. Watro wziąć pod uwagę: > > https://imgur.com/kw9iHn2 > >https://imgur.com/kw9iHn2
Wow !!! Pełna profeska. No to dziś mnie przekonałeś, że nic z tego nie będzie. Zaraz robię zrzut PKC :-)
Wczoraj nic się nie stało. Mieliśmy małą korektę trendu spadkiwegon,ale bez paniki .Kilka bomb penetrujących naruszyło strop26 dlatego przyszły tydzień zapowiada się wspaniałe.Na wykresie tygodniowym rysuje się tzw linia "z górki na pazurki " więc myślę że juz we wtorek trwale zejdziemy poniżej 26gr .
Po pierwsze ty nie myślisz tylko piszesz co ci każą, a po drugie, skoro już ci płacą to mógłbyś wykazać minimum inicjatywy, a nie pisać to samo kilka razy w tygodniu. Co do kursu to decyzja należy do ludzi z kasą, a ty nawet koło takich się stałeś.
To ty pomyśl zanim coś beż sensu napiszesz .Skoro pisze co mi każą to nie mogę wykazać się inicjatywą. A co do kursu to ci ludzie z kasą sami sobie nie będą sprzedawać więc potrzebują chętnych do kupna Hubrawca a takich jak widać po kursie jest jak na lekarstwo . Jakoś analizy rcicha tobie nie przeszkadzały bo wlewały resztki nadziej w serca miłośników Hubrawej lipy .
Napiszę to jeszcze raz, bo, jak widać, masz problem ze zrozumieniem. Pisałem tu już kilka razy, że nie będzie wzrostów bez informacji, a tych nie będzie do momentu zakończenia postępowań. Rozmiesz, czy specjalnie dla ciebie napisać dużymi literami? Ja nie inwestuje pod czyjeś analizy, ale też nie podejmuje decyzji po wpisach naganiaczy, jakim niewątpliwie jesteś. Ja akcje mam i kupię jak będzie niżej, bo mam na to środki, a tu warujesz na forum spółki, która twoim zdaniem i twoich kolegów po fachu zupełnie, że rokuje. Więc albo tylko jesteś naganiaczem, i to marnym, bo piszesz to samo, albo masz jakieś problemy i próbujesz tymi wpisami podbudować swoje ego lub zwrócić na siebie uwagę. W obu przypadkach wychodzisz na człowieka bez kasy i bez przyszłości żyjącego w alternatywnej rzeczywistości, w której coś znaczysz, a tylko jesteś pośmiewiskiem.
Hobby godne takiego prostaka. Pisanie na forum dla beki. Od kilku lat siedzicie tu 24 na dobę dla beki i piszecie, że nie urośnie, choć w tym czasie 3 razy można było zarobić. No cóż, każdy ma zajęcie na miarę swoich możliwość. Jedni inwestują, a drudzy mogą, chociaż pisać na forum. Gratuluję, ale z każdym wpisem tyko jeszcze bardziej się ośmieszasz i pogrążasz, ale widać bankietowych naganiaczy na więcej nie stać.
Dnia 2025-09-13 o godz. 18:29 ~Kooooollll napisał(a): > Napiszę to jeszcze raz, bo, jak widać, masz problem ze zrozumieniem. Pisałem tu już kilka razy, że nie będzie wzrostów bez informacji, a tych nie będzie do momentu zakończenia postępowań. Rozmiesz, czy specjalnie dla ciebie napisać dużymi literami? Ja nie inwestuje pod czyjeś analizy, ale też nie podejmuje decyzji po wpisach naganiaczy, jakim niewątpliwie jesteś. Ja akcje mam i kupię jak będzie niżej, bo mam na to środki, a tu warujesz na forum spółki, która twoim zdaniem i twoich kolegów po fachu zupełnie, że rokuje. Więc albo tylko jesteś naganiaczem, i to marnym, bo piszesz to samo, albo masz jakieś problemy i próbujesz tymi wpisami podbudować swoje ego lub zwrócić na siebie uwagę. W obu przypadkach wychodzisz na człowieka bez kasy i bez przyszłości żyjącego w alternatywnej rzeczywistości, w której coś znaczysz, a tylko jesteś pośmiewiskiem.
A jaki ty widzisz zawiązek miedzy działalnością spółki a postępowaniami ? Wybuczany tutaj wielokrotnie i regularnie przez ciebie brak informacji w ESPI nie zamyka informacji w innej formie ze spółki.
Malina poczytaj przepisy z jakich powodów KNF nie wyrazi zgodny, aby spółka przeszła na rynek główny GPW. Będziesz wiedział, dlaczego się wycofali z wejścia, choć oficjalnie podali inny powód i dlaczego uważam, że brak informacji jest celowy i nic się tu nie zmieni dopóki nie zakończą się postępowania. Jeżeli to ci nie wystarczy to przecież i tak będziesz tu siedział póki to, o czym napisałem się nie zmieni to sam się przekonasz. Tymczasem miłej zabawy lub wpisów dla beki.
Dnia 2025-09-14 o godz. 14:28 ~Koolll napisał(a): > Malina poczytaj przepisy z jakich powodów KNF nie wyrazi zgodny, aby spółka przeszła na rynek główny GPW. Będziesz wiedział, dlaczego się wycofali z wejścia, choć oficjalnie podali inny powód i dlaczego uważam, że brak informacji jest celowy i nic się tu nie zmieni dopóki nie zakończą się postępowania. Jeżeli to ci nie wystarczy to przecież i tak będziesz tu siedział póki to, o czym napisałem się nie zmieni to sam się przekonasz. Tymczasem miłej zabawy lub wpisów dla beki.
ponawiam pytanie nie o "twoje uważanie" tylko o związek: miedzy działalnością spółki ( komunikaty w ESPi ) a postępowaniami ?
Luj i Maliniak teraz twierdzą, że piszą kilka lat dla beki. :D A wasza analiza od 4 lat jest jedna będzie spadać. W tamtym roku jak spadło do 22 groszy to twierdziliście, że jeszcze spadnie do 19 i kilka lat kiszenie na poziomie 19-22. Trzy miesiące potem było pod 40. Jakoś w 21 roku jak kurs w grudniu był na poziomie 32 grosze Maliniak twierdził, że będzie spadać i Hub nie przejmie Invention, że to była ściema i lipa. Potem przejęli i kurs był przed wybuchem wojny na Ukrainie 60 groszy.
Roz mnie ani twoje, ani jego sympatie polityczne zupełnie nie interesują. Jak chcecie się wyżalić lub wykrzyczeć, to idziecie na jakiś, więc albo na jakieś spotkanie. To jest forum spółki giełdowej, a nie miejsce agitacji politycznej. Nie darze szacunkiem ani jednej, ani drugiej strony sporu, ani nawet żadnego polityka i wolę na tym forum czytać informacje o spółce, i to nie sprzed kilku lat. Poprosi go o e-mail i sobie podyskutujcie albo spotkajcie się na jakimś marszu. Mam swoje powody żeby nie wierzyć polityką, ale to ani miejsce ani czas na takie dyskusje.