• wróciłem i od jutra do boju Autor: ~mozarella [217.113.225.*]
    Na wyjeżdzie zaje....., trochę odpoczałem od giełdy i szarej rzeczywistosci, ale i tak kilka zleconek w tym czasie poszło. W zasadzie podczas mojej nieobecności nic szczególnego sie nie wydarzyło z moimi papierami. Epi trochę spadło, miała być pompka, ale co sie odwlecze to nie uciecze. Pozostaję z moim ponad milionkiem akcji.

P.S. Opierdzieliłem wkurzający mnie totalnie LCC i kupiłem anti - mam juz ponad 50k średnio po 5,08. Dokupiłem tez 50k EEX po 1,05. Chętnie bym jeszcze dokupił ANT, EEX i Hefal, ale niestety pociagi chyba jutro odjadą. Zostanie zatem trochę gotówki na opijanie wzrostów na moich spółeczkach, myślę że już w weekend (na opijanie epi jeszcze trochę pewnie poczekamy). Za chiny ludowe nie wiem co zrobić z vision i liberty (Viv - 1,2 mln średnio po 0,09 i LTG - 100k po 0,85 pln).

Pozdrawiam Pastuszka, Jania, Sławka, boostera i ... niezatapilnego pogromcę
  • Re: wróciłem i od jutra do boju Autor: ~swój [89.174.106.*]
    Witaj- noto może wreszcie coś sie zacznie dziać
  • Re: wróciłem i od jutra do boju Autor: ~pastuszek [213.158.199.*]
    No to witamy z powrotem. Super, że było super :-)
    Co do EPI to dla mnie sytuacja wygląda tak: Sławka analiza co do sytuacji (zaangażowanie pośrednie Małka w postaci własnego człowieka w EPI, przenosiny siedziby, info o możliwej sprzedaży Lisnera, itp.) pokazuje, że te wszystkie rzeczy nie mogą być przypadkiem. Tu musi się coś wydarzyć. Kwestią pozostaje kiedy. To byłoby zbyt proste gdyby wydarzyło się już, od razu po walnym. Tu chodzi o "zmęczenie materiału" aby całą tę akcję Małek mógł przeprowadzić jak najtaniej. Dlatego być może będziemy czekali długo, bardzo długo. Podobnie było na Starku: miesiące kiszenia kursu przy mikroskopijnych obrotach a kiedy znalazł sie inwestor Don P kurs poszybował o prawie 400% w kilka dni. Ale na Starku wystarczyło nazwisko + bajka o energii odnawialnej a w przypadku EPI będzie prawdziwy biznes do zrobienia. Dodatkowo rozbawiają mnie tacy jak 'pogromca' czy 'noname' - nie ma tzw. odpału zaraz po walnym więc papier śmieć. Jak tak uważają, to niech oddają papier i do widzenia, na inne spółki i inne forum odmaszerować. My poczekamy, nawet miesiące, tak jak na Starku, a ich biadolenia nie mają żadnego wpływu.
    PS. Kurcze, ja to jestem jednak powolny żółw. Przespałem EEX. Ale ciągle uważam, że to najlepszy i najbardziej perspektywiczny papier na NC. Mogłem wskoczyć za 1,0x a pewnie dzisiaj kupię za 1,1x-1,2x ale i tak kupię - EEX-a biznes to kopalnia złota.

Pozdrawiam,
  • Re: wróciłem i od jutra do boju Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Witam
    Co do EPI ja jestem nastawiony b.pozytywnie. Trochę miałem przepychanek z człekiem pogromcą i bezimiennym. Ale może to dzięki nim ktoś po drodze się wystraszył, że to papier śmieć i trochę wysypał, ja sobie powoli skrupulatnie dobierałem.
    Co do EEX to kupiłem trochę po 1,02 i jak 2 godz. później był po 1,15 to sprzedałem. Nie wiem czy dobrze zrobiłem, ale było minęło. Hefal też sobie dokupiłem, a co? Tani to biorę. Z czasem będzie tylko droższy.
    Powiem więcej kupiłem też trochę Bluetax. Sytuacja tam wygląda zabawnie w trakcie sesji co rusz pojawia się na sprzedaży po 9 gr batonik na kilka mln szt, a po sesji znika. A w tym czasie jest zbieranie wszystkiego po gr. I konsolidacja już trwa długo. Więc .....
    Aha i dla zabawy kupiłem 200 szt Symbio - ponoć to rozwojowa branża , jak EEX. No to niech sobie dojrzewają te papierki ( a FF jest tam po zbóju).

P.S. Na Starku byłem cierpliwy kilka m-cy i ..... było super.
  • Re: wróciłem i od jutra do boju Autor: ~jacek [83.145.149.*]
    mam pytanie a co myślicie o urlpopach.pl czytam wasze merytoryczne wypowiedzi więc proszę o krótki komentarz
  • Re: wróciłem i od jutra do boju Autor: kaktus83 [91.94.219.*]
    któz to zassał ?
  • Re: wróciłem i od jutra do boju Autor: ~janio8 [89.76.188.*]
    witaj mozarella, fajnie że wróciłeś :)

• Re: wróciłem i od jutra do boju Autor: ~pogromca debili [77.113.64.*]
    niech mi ktorys z debili postuszek lub sławek pokaza posta w ktorym napisałem, ze epi to smiec??...nie dosyc, ze debile, to jeszcze kłopoty z pamiecia
    ps nikogo nie obchodzi mozarella ile masz akcji, czego, co kupiłes, czego nie, czy masz twardy stolec czy miekki, wiec sie nie poć z pisaniem tych pierdól
    oczywiscie bez odbioru
  • Re: wróciłem i od jutra do boju Autor: ~janio8 [89.76.188.*]
    yo, punisher

tak se z wiatrakami lubisz walczyć, co?

tylko powiedz mi o ch....uj ci chodzi?
  • Re: wróciłem i od jutra do boju Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Nie wiem debilu gromco o co ci znowu chodzi, że do mnie pijesz. Mam prośbę nie czytaj moich postów. Będziemy kwita.

P.S. Czyżby znowu noname ci nie dał i stąd te frustracje?
[x]
EPIGON 0,00% 0,20 2016-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.