żeby dopuścili akcje muszą złożyć prospekt z opinia rewidenta co do dalszego istnienia spółki, z tym maja problem, ale po emisji i 4 mln na koncie zagrożenie minęło i biegły powinien pozytywnie zaopiniować prospekt. zobaczymy tez po raporcie kwartalnym 15.09. jaka będzie opinia rewidentów o ile ona będzie....
Dnia 2025-09-11 o godz. 12:39 ~grypsik napisał(a): > żeby dopuścili akcje muszą złożyć prospekt z opinia rewidenta co do dalszego istnienia spółki, z tym maja problem, ale po emisji i 4 mln na koncie zagrożenie minęło i biegły powinien pozytywnie zaopiniować prospekt. zobaczymy tez po raporcie kwartalnym 15.09. jaka będzie opinia rewidentów o ile ona będzie....
grypsik, ale ty jesteś mądry, ale tylko na swój sposób.
Opini rewidentów po raporcie za Q2/H1 nie będzie bo raporty cząstkowe przez rewidentów nie są badane.
Ewentualna opinia biegłego o Prospekcie Emisyjnym będzie dokładnie taka sama, jak po raporcie rocznym: "biegły nie widzi szans na kontynuowanie działalności firmy w dłuższej perspektywie". Spółka po emisji i spłacie najpilniejszych długów zostaje z 630 tys. gotówki w kasie, co zdaniem zarządu pozwoli na funkcjonowanie spółki do końca roku. Do końca roku zostało dwa i pół miesiąca.
Zenek to jest gościu , widzisz jak Ci ładnie wytłumaczył , jeszcze tydzień temu pisał że nie odwołają wniosku o upadlosc bo coś tam , nie czytałem ale to dobrze bo jak widać nie miał racji :)
Dnia 2025-09-11 o godz. 15:40 ~Prezes napisał(a): > Zenek matole , dwa i pół miesiąca, chyba w twoim kalendarzu
Nie w moim kalendarzu, lecz w kalendarzu zarządu Purka. Prezesie, matole. Po spłaceniu pilnych długów w kasie Purka pozostanie na przeżycie 630 tysięcy PLN.
Dnia 2025-09-11 o godz. 15:39 ~Prezes napisał(a): > Zenek to jest gościu , widzisz jak Ci ładnie wytłumaczył , jeszcze tydzień temu pisał że nie odwołają wniosku o upadlosc bo coś tam , nie czytałem ale to dobrze bo jak widać nie miał racji :)
Jesteś zabawny. Kobieta brudna, bo nie ma na mydło. Dzieci głodne, bo tatuś nie ma kasy, aby im kupić choć trochę salcesonu. Do tego tatko ma jakieś urojenia dotyczące mojej osoby i moich wpisów na tym forum.
Zarząd twierdzi, że po emisji akcji P1 wystarczy im kasy na funkcjonowanie firmy do końca roku. Uważasz, że zarząd Purka znów cię oszukuje?
Dzięki Zenek za antyreklamę udało mi się skupić sporo papieru najtaniej po 5,25 wczoraj jeszcze skupowałem przez całą sesję - masz u mnie browara - zaczynam rozdawać jutro na początek 20k dla zuchwałych
Dnia 2025-09-11 o godz. 17:39 ~KNAGA napisał(a): > Dzięki Zenek za antyreklamę udało mi się skupić sporo papieru najtaniej po 5,25 wczoraj jeszcze skupowałem przez całą sesję - masz u mnie browara - zaczynam rozdawać jutro na początek 20k dla zuchwałych
Za co mi ty dziękujesz? Tu gra pod wycofanie wniosku o upadłość odbywała się od miesiąca. To że zarząd wycofa wniosek po udanej emisji akcji P1 było oczywiste.
Brawo dla ciebie, że udało ci się innych powiesić na haki. Tak to właśnie jest przy zabawie w berka. Albo przy zabawie w wagoniarza. Jutro do wyskakiwania z pociągu będzie wielu, oby ci się udało wyskoczyć na peron, a nie w maliny.
Gra szachrai upadłość akcje wyzbierane przez grubaska pod PP teraz info o wznowieniu badań kasa jest i 50 zł pomyślne testy co Jankesi już potwierdzili i1000 ziko na blacie
Dnia 2025-09-11 o godz. 18:42 ~Kuntakinte napisał(a): > Gra szachrai upadłość akcje wyzbierane przez grubaska pod PP teraz info o wznowieniu badań kasa jest i 50 zł pomyślne testy co Jankesi już potwierdzili i1000 ziko na blacie
Zabawny jesteś Żadnego wznowienia badań nie będzie, bo Purek nie będzie mieć na nic kasy, oprócz wypłaty pensji dla za zarządu.
Dziękuję i tyle czytam twoje posty dają do myślenia - nie skorzystałem z zapisu na akcje z PP W tamtym runie było lepsze zagrania zarządu dwa razy po -20% na otwarciu Zjazd na 3,75 ostatecznie po ogłoszeniu wniosku - 16k PKC na otwarciu przechwyciłem Lądowanie na Moon przy 9,20 nieźle Zjazd na 5,25 info i wyszczał na +43% z masową dystrybucją - cyrkus Info sprzedawane po sesji ciekawe czy zarząd to wykorzystuje do skupu akcji wczoraj dziwnym trafem pojawiło się jak nigdy 40k na kupnie
Następny wierszokleta. Najpierw jechał po spółce, a teraz nagle ma akcje. Skąd wy się bierzecie? Wpadacie z deszczem na ziemię? Jak kupisz akcje, to będziesz mógł sprzedać. Chyba, że grasz na krótko