• Klaun ma pogorszenie. Autor: ~Enki [5.173.208.*]
    Znow chinskie autka widzi.
    Jedni biale myszki a niektórzy chinskie autka.
  • Re: Klaun ma pogorszenie. Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.176.*]
    a kogo obchodzi twój stan zdrowia? Mamie smsa wyślij, albo zadzwoń po pogotowie. Ja ci mogę zaproponować na forum bankiera Ibuprom i czosnek hehehe
  • Re: Klaun ma pogorszenie. Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.176.*]
    Podejrzanie często zaglądasz jak na spółkę na której obstawiłem upadłość w maju 2022, a w czerwcu ostatecznie i definitywnie zaorales i się porzegnales hehehe czyja korzyść tego wina prawda? Jak z zelenskim, Polacy i nato jeszcze nie wiedzieli ile dronow zaatakowało pl a cpunek na x że on już wie i chętnie przekaże informacje
  • Re: Klaun ma pogorszenie. Autor: ~hyubh [91.201.121.*]
    A ty co wciągasz kowalski, bo widzę że humorek dopisuje mimo że kluczyk ci przeorał kakałko na 100 tys zł.
  • Re: Klaun ma pogorszenie. Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.208.*]
    Chwalisz się? Kogo z publicznego forum obchodzi że dajesz Kulczykowi prac kaakłko? Chyba właśnie spodnie założyłeś i biegniesz się pochwalić. Piątek 18, ponad rok od zawieszenia. Po łapkach widzę że gul spółdzielni skacze ! Widzę że zainteresowanie jest z przeciez mieliście za moje 2 groszówki wyjechać do dubaju i być zarobionymi do końca życia! Chyba do czarnej Afryki na dzienna rację 2 dolary w gliniance hehehe
[x]
GOVENA -10,00% 0,27 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.