Najwyższy czas spełnić wszystkie obietnice z listu do akcjonariuszy z czerwca 2025 , MDR na Hyperbary III kwartał 2025, kolejen kroki w projektach Stabilobaby, Phantom Skin i Body, wniosek o przeniesienie notowań na GPW od wiosny 2026. Mamy to wszystko na papierze, więc...
Dziękuję za odpowiedź, po mailu do niego zaprasza do firmy z odpisem z DM odnośnie bycia akcjonariuszem, ale nie mam czasu na wyjazd do Yoshi. Dlatego moje pytanie czy miałeś z nim spotkanie biznesowe
Wydaje mi sie ze Prezes ma świadomość że powinien wywiązać sie ze zobowiązań i obietnic złożonych inwestorom.
A ja mam pytanie i wątek do dyskusji dlaczego spółka tak ochoczo korzystająca z mediów społecznościowych nie informuje o możliwości nabycia akcji emisji H.
Ciekawe jak dalej potoczą sie losy tej spolki pozostaje wiele pytań.
Mam wrażenie ze brakuje dobrej komunikacji. Niby spółka infornuje o planach ale potem cisza. Dni Ratownika. Wspomnienia. Awanse. Wszystko ok ale nie sa to nformacje na które czekają inwestorzy. To nie Wielka Orkiestra tylko spółka giełdowa ktora ma zarabiać
A jesli chodzi o pieniądze dlaczego nie szukano inwestorow na pozostałe akcje. Skutecznie.
Uważam ze Prezes powinien lepiej komunikować się. Gratulujemy szkolen. Nagród i dyplomów. Awansów ake przypominamy ze jest to spółka giełdowa a nie Fundacja
Jeździ, stara się, rozpoznawalność Yoshi rośnie. Zobacz nowe info na fejsie, tak sobie myślę, że już teraz jest dużo lepsza niż wiele spółek na NewConnect co walą bzdurne ESPI i łapią ludzi na wysokie haki, ostatnio Farm51... Tu budowane są fundamenty, MUSI to w końcu przełożyć się na kurs.
A nam, akcjonariuszom najbardziej powinno zależeć żeby to wszystko się udało i wypaliło. Więc wypada trzymać kciuki zamiast wszystko negować.
Nie chciałem żeby to tak pesymistycznie zabrzmiało. Cały czas myślę pozytywnie. Tak jak ty kieruje się przyszłością spółki i tym co Docelowo będzie dobre dla akcjonariuszy. Przyznam jednak szczerze że komunikat o braku pełnego objęcia emisji h wyprowadził mnie z równowagi. Nie wiem dlaczego spółka nie podjęła wszystkich działań aby ta emisja została objęta w całości. Uważam że Prezes powinien poprawić komunikację z akcjonariuszami. Przecież jego celem nie jest zdołowanie kursu maksymalne. Sam w jednym z wielu wywiadów mówił o tym że dowodem na skuteczność strategii będzie wzrost wyceny giełdowej spółki wzrost wartości akcji. Nie rozumiem dlaczego tak ekstensywnie poszukiwano inwestorów do objęcia akcji serii H. Dla mnie to nielogiczne. Jesli nie potrzebują kasy niech to zostanie jasno wprost powiedziane. Jesli nie mial czasu na poszukiwanie inwestorow tez ok ale najgorsze jest czytanie dziesiątek info o działaniach PR i unikanie konkretów.
Fajnie ze jest firna D. Ale kazdy moze sprawdzić kiedy w Szwajcarii zarejestrowano te spółkę. Czy prezes moze wyjaśnić dlaczego akurat z ta spółka podpisal umowę. Jakie sa dlaczego plany. Cisza.
Cieszymy sje z sukcesów prof Z ale dlaczego nie jest alcjonariuszem???
Jest kilka pytan ktkre zabirzaja nawet mój ogromny swoją drogą entuzjazm.
Mam poczucie ze nie jesteśmy mimo wszystko właściwie informowani.
Jestem optymistą ale niektóre pytania nawet u mnie budzą niepokój bo to nie wszystko układa sie w jeden całość. No chyba ze za firma D kryje się m in prof. Wtedy to wiele wyjasnia. Ale to rak nieprawdopodobne ze aż sam w to nie wierze. Chociaż. ..data rejestracji tej spolkj ....pewne koneksje. Na 100 procent tego nie moge wykluczyć ....
Patrząc na AT to mamy konsole a wybicie z niej da impuls do wzrostu i nowych szczytów . Dziwnym trafem espi pro wzrostowe zbiega się z AT i może być we wrześniu, wskaźnik AD rosnący może być ciekawie