• A wy macie RESZTKI jaj? Autor: prawnuk [91.150.209.*]
    zainwestujecie parę złotych?

Macie fajny moment :spółka sundragon - identyczny produkt ze stajni Zastalu - chce wejść na główny parkiet, i w zbrojeniówkę.
    Będą musieli złożyć wniosek do KNF.

Stać was na anonimy / realni własciciele akcji mogą spokojnie pisać pod nazwiskiem - wystarczy pisać prawdę / do KNF i innych organów by się kolejnemu pomysłowi przyjrzano?

Nie znam podejścia - ale wykupić was za ćwierć grosza od akcji nie sztuka......

ale róbta co chceta
  • Re: A wy macie RESZTKI jaj? Autor: ~mieetek [37.47.199.*]
    ilu zostało z akcjami ?. Przeciez tu wszystko zebrane na słupy... . U mnie sprawa w trakcie , czas pokaże
  • Re: A wy macie RESZTKI jaj? Autor: prawnuk [91.150.209.*]
    czyli liczysz, że ze sprawy głównie podatkowej, znajdzie sie 150 mln na spłatę zobowiązań i spółka będzie istnieć.
    mam radę dla ciebie - wyślij eurojecpota na 4 kolejne losowania - powiieneś trafić 5+2 cztery kolejne razy.
    jak trafisz, to będę chciał 1% wygranej
  • Re: A wy macie RESZTKI jaj? Autor: ~mieetek [31.94.34.*]
    Licze na to ze utrudnie życie pewnym osobom
  • to ci dałem sposób Autor: ~prawnuk [91.150.209.*]
    1000 razy bardziej skuteczny.
    Ja tego opisać nie mogę dla KNF - bo nigdy nie byłem akcjonariuszem.
    więc nie mam interesu prawnego
  • Re: to ci dałem sposób Autor: ~mieetek [213.134.169.*]
    co ma byc to będzie , wielu oszukali . Kazdy moze sobie sprawdzic powiązania.... . Knf jak knf ... albo chcą cos dobrego zrobic albo nie i żadne donosy pisma tu nie zdzialają. Sprawa jest w poznańskim sądzie , tyle zrobilem
  • Re: to ci dałem sposób Autor: prawnuk [91.150.209.*]
    Dnia 2025-09-16 o godz. 09:39 ~mieetek napisał(a):
    > co ma byc to będzie , wielu oszukali . Kazdy moze sobie sprawdzic powiązania.... . Knf jak knf ... albo chcą cos dobrego zrobic albo nie i żadne donosy pisma tu nie zdzialają. Sprawa jest w poznańskim sądzie , tyle zrobilem

tyle że to wtedy klasyczne 231 KK
[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.