Dnia 2025-09-11 o godz. 09:55 ~J-23 napisał(a): > Jestem , jestem !!! > Sorrki , że tak późno , ale są ciekawsze spółki np. MIG (d. SUNDRAGON) niż lubelski tzw. holding ,... > > Ten Dżanuary to jakiś zupełnie 'nowy' kolejny SUPER analityk w stylu wolny-/+, sundman , grucha nie wspominając juz o "charyzmatycznym" wc**** ?? > > Ps. > A na snw trochę postraszyli z rana ( 1,73) przed otwarciem i zaraz czerwień ? ? ?
I znów straszą na widłach ,... po 1,77 - 1,76
A nasz 'wielki' i wcpunk mawet się nie odezwie " merytorycznie" w temacie
Dnia 2025-09-11 o godz. 10:43 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-09-11 o godz. 09:55 ~J-23 napisał(a): > > Jestem , jestem !!! > > Sorrki , że tak późno , ale są ciekawsze spółki np. MIG (d. SUNDRAGON) niż lubelski tzw. holding ,... > > > > Ten Dżanuary to jakiś zupełnie 'nowy' kolejny SUPER analityk w stylu wolny-/+, sundman , grucha nie wspominając juz o "charyzmatycznym" wc**** ?? > > > > Ps. > > A na snw trochę postraszyli z rana ( 1,73) przed otwarciem i zaraz czerwień ? ? ? > > I znów straszą na widłach ,... po 1,77 - 1,76 > > A nasz 'wielki' i wcpunk mawet się nie odezwie " merytorycznie" w temacie
Scettuś, ktoś na forum Military wrzucił "prototyp" drona. Wygląda jak nowoczesny podajnik z bidonem w stylu Power Rangers x-D.