Oj ciężko będzie mnie przekonać. Jestem zaślepiony fundamentami niestety :( A fundamenty długoterminowo przeważnie wygrywają nad krótkotrwałymi spekulacjami.
Pozdro i tak szczerze to nie życzę Ci żebys wisiał za jaja, ale ładnie potrafisz w spekulacje.
Spekulacje spekulacjami, ale Ty naprawdę nie widzisz nic niepokojącego na tej spółce?
Te wszystkie chwyty, zagrania…
Nie przypominam siebie podobnych działań na innych spółkach, ze strony włodarzy…
Fundamenty tu może są (o ile dane są prawdziwe), jednak efekt z tych „fundamentów” będzie widoczny za 2/3 lata…
Pożyczki na takie większe kwoty są udzielne długoterminowo, zakładając nawet pożyczki na 5 lat, które udzielili w zeszłym roku/2 lata wstecz - pomijam, że zysk jest już odliczany w miesięcznych spłatach…
Nie wiem jak byś wróżył, ale z tych fundamentów nie da się zrobić takiej kapitalizacji, dlatego leci i jeszcze poleci…
Warto wejść, przy 0,4 -0,46 zł
Wtedy jest szansa na podbicie i opchnięcie tego po 0,6-0,7 zł
Do złotówki nie ma szans…
Ja bym sie nie zdziwił jakbys sam byl tym słupem i myslal ze zrzucając akcje złapiesz naiwnych xd Ani jednej akcji nie puściłem a stałe zwiększam posiadanie marny spadziu
Czyli jeśli masz rację to najlepiej dla niego zdołować kurs na 0.2 wtedy naprawdę tanio kupi ale to źle wróży dla Karola i innych akcjonariuszy bo jeszcze dużo stresu i zdrowia stracą widząc jak kurs im się obsuwa.
po pierwsze oni nie dołują kursu bezkosztowo a po drugie moze i czesc sie wysypuje przy okazji ale czesc tez dobiera :) To jest walka na przetrzymanie bo brac w tej cenie czysta przyjemnosc ale rozumiem ze niektorym moga puszczac nerwy
W espi już prezes kupował firmę zbrojeniową teraz czekasz chyba na drony tylko kto w te bajki uwierzy jak tu każdy czeka na wybicie żeby pozbyć się akcji.